Näitkö kevään merkin Keski-Suomessa? – Näytä se muillekin

Talvi on pikkuhiljaa väistymässä sivuun. Kevät on alkamassa. Nyt haluamme Keskisuomalaisen toimituksessa nähdä, miten eri puolilla Keski-Suomea kevät näkyy.

Mikä on mielestäsi tyypillisin kevään merkki? Näitkö jotain upeaa ja keväistä?

Lähetä meille kuvasi alle olevien ohjeiden mukaisesti.  Jokaisen kuvan lähettäneen kesken arvomme kuukausittain Keskisuomalaisen tuotepalkintoja.

Ohjeet:

Kännykällä lähetettävät kuvat tulevat perille kirjoittamalla multimediaviestiin KUVAT ja lähettämällä se numeroon 173521.
Viesti maksaa 0,70 euroa.

Sähköpostilla kuvat tulevat perille osoitteella: kuvat@moblog.fi

Kirjoita viestiin myös kuvateksti, jossa kerrotaan mitä kuva esittää ja kuvaajan nimi. Kirjoittamasi viesti julkaistuu automaattisesti verkkosivuille, joten kirjoita viestiin vain edellä mainitut tiedot.
Kuvan koko max 2 megaa. (jpg, png, gif) Kuvan tiedoston nimessä ei saa olla välilyöntiä.
Huom! Yksi kuva / sähköposti

Säännöt ja ehdot:

- Kuvan lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet lähettämäänsä materiaaliin ja oikeus luovuttaa materiaali.
- Jos kuvia otetaan uutisluontoisesta tilanteesta julkisella paikalla, niissä esiintyvien ihmisten suostumusta ei tarvita. Muussa tapauksessa kuvissa esiintyviltä ihmisiltä tarvitaan suostumus kuvan lähettämiseen.
- Keskisuomalaisella on julkaisuoikeus lähetettyihin kuviin. Keskisuomalainen voi hyödyntää ja käsitellä materiaalia parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi esittämällä kuvia sekä www- ja mobiilipalveluissa ja painetussa lehdessään.
- Toimitus tarkastaa ja valitsee kaikki lehdessä julkaistavat kuvat.
- Emme vastaanota paperikuvia.

Aiemmin lähetettyjä lukijan kuvia on täällä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .