Näitkö sinä Konnevedellä kadonneen Juha Penttisen?

Poliisi kaipaa edelleen havaintoja Konnevedellä toukokuussa kadonneesta Juha Penttisestä.

Siilinjärveläinen Penttinen sai autokyydin 7. toukokuuta Konnevedelle, jossa hänestä tehtiin viimeinen havainto. 35-vuotias Penttinen nousi autosta Suolahdentien (vt 69) ja Hankasalmentien (tie 641) risteyksessä.

Tämän jälkeen Penttinen käveli Suolahdentietä Tankomäeltä Hytölän suuntaan. Poliisin mukaan Tankomäen ja Hytölän välillä olevassa S-mutkassa nähtiin tienvarteen jätettyjä tummia vaatteita, joiden epäillään kuuluneen Penttiselle. Vaatteet katosivat tienreunasta muutaman päivän jälkeen.

Poliisin mukaan Suolahdentietä ajanut polkupyöräilijä saattoi nähdä Penttisen tien varressa katoamispäivän iltana kello 18 aikaan. Polkupyöräilijää pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin.

Penttinen on 180 senttiä pitkä ja noin 75 kiloa. Penttinen oli kadotessaan kalju. Penttisellä on takaraivoon tatuoidut kirjaimet "Jimi" sekä sen yläpuolelle tatuoidut kiinalaiset merkit. Myös miehen kädet ovat tatuoidut. Kadotessaan Penttisellä oli yllään musta takki ja vaaleansiniset farkut. Mukanaan hänellä oli reppu sekä IKEAn sinikeltainen kassi.

Poliisi pyytää Penttisen katoamiseen ja tien varteen jätettyihin vaatteisiin liittyviä havaintoja numeroon 071 878 5209.

Poliisi ei julkaise Juha Penttisen kasvokuvaa hänen identtisen kaksoisveljensä toivomuksesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.