Festari myy liput loppuun huomenna – Bändeistä ei tietoa

Rockfestari Naamat aloittaa lipunmyyntinsä keskiviikkona 20.5. kello 17. Todennäköisesti festivaalin liput myydään loppuun samantien, sillä sama on tapahtunut vuosittain jopa muutamissa minuuteissa.

Tänä vuonna Naamat on lisännyt myytäviä lippuja ja keskiviikkona on halukkaiden tavoiteltavana 1 000 lippua. Lipun hinta on 45 euroa + palvelumaksu 2,5 e. Mikäli on Jelmun jäsenkortti, hinnasta tipahtaa kaksi euroa. Livetolla ei ole jonotusjärjestelmää palvelussaan, eli myynti aukeaa tasan klo 17.

Survival Kitit myydään Naamojen omien nettisivujen kautta. Tämä tarkoittaa ruoka- ja juomalippuja sekä muuta hauskaa. Survival Kitit tulevat myyntiin samaan aikaan festarilippujen kanssa.

Pitkänmatkalaisille vieraille Helsingistä ja Tampereelta on tänäkin vuonna tarjolla bussikuljetus festivaalille. Kuten viimekin vuonna bussikuljetukset tulevat myyntiin vasta kesäkuun puolivälin jälkeen ja vain niille, joilla jo on festivaalilippu. Eli jos haluat Naamoille bussikyydityksellä, pitää sinun ostaa lippusi samalla tavalla kuin muutkin festaroitsijat.

Jos keskiviikkona ei kuitenkaan ehdi saada lippuja, niin useimpina vuosina myyntiin vapautuvista lipuista ilmoitetaan tapahtuman Facebook-sivulla sekä Facebookin tapahtumasivulla.

Rockfestari Naamat nautitaan edelleen Tuomiston tilalla Muuramessa 24.–26.7.

Naamat jatkaa perinteisellä linjalla myös siinä, että esiintyjien nimet julkaistaan myöhemmin, vaikka liput tulevatkin myyntiin jo nyt.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .