Nainen anasti auton ja rysäytti kaupan ovista sisään

Nainen anasti käynnissä olevan auton ja ajoi sillä kauppaliikkeen ulko-ovista sisään Jyväskylän Seppälässä torstai-iltana. Tekonsa jälkeen hän pakeni paikalta, eikä naisen henkilöllisyys ole tiedossa.

Henkilöauton kuljettaja jätti ajoneuvonsa käyntiin hakiessaan ruokaa Ahjokatu 16:sta sijaitsevasta pizzeria Operasta. Hän kuuli sisälle pizzeriaan kovan rysäyksen ja meni ulos katsomaan, mistä ääni tuli.

Pihalla kuljettaja huomasi, että hänen autonsa oli anastettu ja sillä oli ajettu viereisen Laattapisteen kauppaliikkeen ulko-ovista sisään. Auto oli jäänyt jumiin kaupan oviaukkoon niin, että sen keula oli liikkeen sisäpuolella.

Osittain kaupan sisään ajetusta autosta kömpi ulos nainen, jolla oli vaaleat hiukset ja nahkatakki. Nainen poistui paikalta pikaisesti ehkä Ahjokadun toisella puolella sijaitsevan Seppälän Prisman suuntaan. Naisen onnistui paeta paikalta, ja hän jäi tekonsa jälkeen kadoksiin. Naisen henkilöllisyys ei ole poliisin tiedossa, eikä myöskään teon motiivista ole tietoa.

Auto vaurioitui törmäyksessä kauttaaltaan, ja sen turvatyynyt laukesivat. Liikkeen sisällä kaatui myyntitelineitä ja vaurioitui omaisuutta. Myös Lattapisteen ulko-ovet vaurioituivat törmäyksessä.

Juttua korjattu kello 10.03: Kyseessä oli farmarimallinen henkilöauto, ei pakettiauto, kuten jutussa aiemmin luki.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .