Nainen kuoli Kiteellä henkilöauton ja tukkirekan kolarissa

Poliisin mukaan tukkirekka oli matkalla pohjoisen suuntaan, kun toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaan tullut henkilöauto ajautui tukkirekan eteen.

Henkilöautoa ajanut nainen kuoli tiistaina tukkirekan ja henkilöauton kolarissa Lappeenrannantiellä Kiteellä. Nainen oli syntynyt vuonna 1987. Poliisin mukaan tukkirekka oli matkalla pohjoisen suuntaan, kun toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaan tullut henkilöauto ajautui tukkirekan eteen. Henkilöauto romuttui onnettomuudessa täysin ja tukkirekka suistui ojaan. Tukkirekan kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Turma tapahtui hieman ennen kymmentä aamulla, ja liikenne onnettomuuspaikalla saatiin avattua noin yhdeltätoista. Liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta selvittää myös onnettomuuden syitä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Valtiovarainministeriön tuore budjettiehdotus julkaistaan

Hallitus jatkaa kaksipäiväisiä koronaneuvotteluja Säätytalolla

Katiska-oikeudenkäynnissä käsitellään tänään Niko Ranta-ahon syytettä ex-puoliso Sofia Belorfin pahoinpitelystä

Heinolassa järvellä potkurivian vuoksi ajelehtinut alus ja sen matkustajat on saatu maihin

Hevonen vajosi mutaojaan, aasi ilmoitti huudoillaan kaverinsa hädästä

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

Korona tukahduttaa opiskelijabileet Jyväskylässä: tursajaiset siirtyvät, osa yökerhoista pysyy kiinni, eikä Kauppakadun Approkaan ole varma

Jyväskylä hakee 750 000 euron säästöjä muun muassa kirjastoista ja lasten liikunnasta – palveluja supistetaan, maksuja korotetaan ja henkilöstöä vähennetään

Murhan yrityksen kohteeksi joutunut Pekka Kataja palaa julkisuuteen ensi lauantaina – "Perunakuopasta pois"

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.