Naiset kävivät varkaissa: veivät kaiuttimen, partatrimmerin, radion ja 10 lakanaa

Kolme naista kävi varkaissa Jyväskylän Palokassa perjantaina. Naiskolmikosta tuli iltaseitsemän jälkeen ilmoitus hätäkeskukseen, jonka mukaan he olivat varastamassa tavaraa kauppaliikkeestä.

Poliisi tavoitti naiset ostoskeskuksen parkkipaikalta. Naiset olivat käyneet kahdessa liikkeessä ja heidän anastetun tavaran saldonsa oli langaton kaiutin, partatrimmeri, bluetooth-radio, kymmenen lakanaa, 12 tyynyliinaa, kaksi kynttiläpakettia, matto, raikastimia ja pesuaineita.

Poliisi tutkii tapausta varkautena.

Koruja ja matkapuhelin varkaiden kasseissa

Myös Jyväskylän ja Jämsän keskustassa oli liikkeellä varkaita. 1990-luvulla syntynyt nainen anasti Jyväskylän keskustassa sijaitsevasta liikkeestä kolme rannekorua, kaksi korvakorusettiä ja lompakon laittamalla ne mukanaan olleeseen muovikassiin.

Nainen yritti ohittaa kassat maksamatta, mutta vartijat seurasivat häntä pihalle. Nainen yritti vielä karata polkupyörällä karkuun, mutta vartijat ottivat hänet kiinni. Poliisi tutkii asiaa näpistyksenä.

Jämsän keskustan liikkeessä puolestaan vieraili 1970-luvulla syntynyt mies, joka otti matkaansa matkapuhelimen ja pelikoneen. Mies meni tavaroiden kanssa sovituskoppiin ja kätki tuotteet kassiinsa. Vartija otti kassalinjat ohittaneen miehen kiinni.

Miestä epäillään varkaudesta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .