Namusetähuhut käyvät kuumina: Epäilyttävä autoilija huolestuttaa Jyväskylässä – poliisille ei ole tehty ilmoituksia

Jyväskylässä tehdyt havainnot epäilyttävästä autoilijasta liikkuvat hurjina eri sosiaalisen median kanavissa. Kirjoitusten mukaan havaintoja hiljaa edes takaisin ajavasta autoilijasta on tehty viime päivien aikana eri puolilla kaupunkia. Tiedot käytetyn auton mallista ja väristä vaihtelevat kirjoituksissa. Tuntomerkeissä kuljettajaksi kuvataan epäsiisti mies.

Keski-Palokan alakoulun rehtori Esa Jaakkola lähetti keskiviikkona Wilma-järjestelmän kautta viestin koulunsa oppilaiden vanhemmille aiheesta saamiensa yhteydenottojen perusteella.

– Vuorokauden sisällä olen saanut useamman huolestuneen yhteydenoton oppilaiden vanhemmilta, joilla oli tietoja erikoisesti käyttäytyvästä autoilijasta, joten lähetin muistutusviestin siitä, että kotona olisi hyvä keskustella lasten kanssa asioista, Jaakkola kertoi.

Sosiaalisessa mediassa havainnot on yhdistetty lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Rehtori Jaakkolan saamissa yhteydenotoissa ei ollut kerrottu, että autoilija olisi houkutellut lapsia tai edes lähestynyt heitä.

Myöskään poliisille ei ole Jyväskylässä ilmoitettu tapauksista. Sosiaalisen median sijaan rikoskomisario Markku Latvala kehottaa havaintoja tekeviä ihmisiä ilmoittamaan asiasta hätäkeskukseen, jolloin tiedot kulkeutuvat viranomaisille ja tarvittaessa paikalle saadaan myös nopeasti apua.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .