Nastolassa hukkui kaksi miestä ja nainen

Kahden pariskunnan pilkkireissu päättyi ikävästi Nastolan Kivijärvellä lauantaina. Traagisessa onnettomuudessa hukkui Juvalta kotoisin oleva pariskunta, 70-vuotias mies ja 69-vuotias nainen. Kolmas hukkunut oli 69-vuotias vantaalainen mies. Poliisi tarkensi tänään hukkumisonnettomuuden kulun lyhyesti.

Kaksi pariskuntaa oli ollut pilkillä jäällä, kun vantaalainen nainen oli lähtenyt rantaan laittamaan ruokaa. Kun jäälle jääneitä pilkkijöitä ei ollut kuulunut syömään, hän oli mennyt rantaan ja kuullut silloin järveltä avunhuutoja.

– Jäälle jääneet olivat vajonneet jäihin noin 400 metrin päässä rannasta. Rouva oli lähtenyt jäälle apuun, mutta ei ollut pystynyt auttamaan veden varaan joutuneita. Hän oli hälyttänyt apua, kerrotaan Lahden poliisista.

Ennen kuin pelastajat ehtivät hankalassa paikassa sijaitsevalle tapahtumapaikalle, veden varaan joutuneet ehtivät menehtyä. Poliisin tehtäväksi jää kuolemansyyn selvittäminen.

Pelastuslaitoksen pintapelastajat hakivat aamupäivällä viime hetkellä turvaan pilkkimiehen, joka oli vajonnut heikkoihin jäihin Leppävirralla.

– Viime tingassa ehdittiin, pelastuslaitokselta kerrottiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.