Neljä autoa peräänajokolarissa Nelostiellä Viitasaaren keskustan kohdalla – pohjoiseen menevä ajokaista suljettiin onnettomuuden vuoksi

Kaksi pakettiautoa ja kaksi henkilöautoa olivat peräänajokolarissa Nelostiellä Viitasaarella torstaina alkuillasta. Pelastuslaitos sai hälytyksen liikenneonnettomuudesta hieman ennen puoli kuutta.

Peräänajo sattui Nelostiellä Viitasaaren Shellin kohdalla. Onnettomuudessa ei tullut henkilövahinkoja, mutta ajoneuvot kärsivät peltivahinkoja. Pelastuslaitoksen mukaan henkilöautot kärsivät suuremmat vauriot kuin pakettiautot.

Onnettomuudessa oli osallisena useita ihmisiä, jotka ensihoitoyksikkö kävi tarkistamassa.

– Tällä hetkellä siellä ohjataan liikennettä ja odotetaan poliisia paikalle, sillä syyllisyys on vielä vähän epäselvä, palomestari Samuel Leppämäki Keski-Suomen pelastuslaitokselta kertoi hieman kuuden jälkeen.

Onnettomuuden vuoksi Nelostien pohjoiseen menevä kaista suljettiin liikenteeltä Viitasaaren keskustan kohdalla.

– Ohjataan vuorotellen etelästä ja pohjoisesta liikennettä niin kauan, että poliisit tulevat paikalle. Sen jälkeen autot saadaan siirtää pois paikalta, Leppämäki kertoo.

Leppämäki arvioi kuuden jälkeen, että pohjoiseen menevä kaista pysyy suljettuna noin puoli seitsemään asti. Traffic Management Finlandin liikennetilanne-palvelun mukaan Viitasaaren tilanne oli ohi noin varttia vaille seitsemältä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.