Nelostie auki noin kello 19 saakka, sitten jatkuu onnettomuuspaikan raivaus Vehniän kohdalla – elintarvikerekka kaatui myöhään tiistai-iltana

Tiistai-iltana Nelostiellä kaatunut elintarvikerekka on saatu nostettua ojasta Laukaan Vehniällä, ja molemmat kaistat ovat nyt hetkellisesti auki tienkäyttäjille. Onnettomuuspaikan raivausta jatketaan noin kello 19, jolloin toinen kaista joudutaan jälleen sulkemaan.

 

Nelostien raivaus elintarvikkeista jatkuu – molemmat kaistat ovat auki, pohjoisen suuntaan menijöiltä toivotaan varovaisuutta 

Useampi kuutio elintarvikkeita ja muita tuotteita levisi autosta ojaan rekan kaaduttua, ja niiden raivausta aloitettiin iltapäivällä Iso-Hirvanen-järven kohdalla Nelostiellä paraikaa. Raivaustyöt keskeytetään kello 17.20 noin puolentoista tunnin ajaksi, kertoo Pekka Paasonen Autoliiton Tiepalvelusta.

– Yritimme saada tavaroita kerättyä pyöräkuormaajalla, mutta se ei onnistunut, joten nyt odotellaan kaivinkonetta. Kyseessä oli ilmeisesti Lidlin kuorma, sillä levällään on ainakin Lidlin juomia, kahvia ja vessapaperia, Paasonen kertoo.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .