Nelostiellä useampi auto katon kautta ympäri – ajokeli kehno

Ajokeli on tänään kehno koko maassa Lapin pohjoisosaa lukuun ottamatta. Ilmatieteen laitos on varoittanut, että lumituiskut, jäätävä tihkusade ja sohjoiset tiet pitävät liikennesään huonona.

Aamulla liikenneonnettomuuksia on tapahtunut varsinkin Etelä-Suomessa. Pelastuslaitoksen mukaan esimerkiksi Nelostiellä Keravan ja Järvenpään välillä auto pyöri muutaman kerran katon kautta ympäri, mutta kuljettaja säästyi pahoilta vammoilta.

Kotkassa Kymenlaaksossa rekka ajoi hieman ennen aamuseitsemää sankassa lumisateessa ulos valtatie 7:n eritasoliittymässä. Kuljettaja ei loukkaantunut ulosajossa, mutta päivystävän palomestarin mukaan onnettomuus haittaa eritasoliittymän liikennettä useita tunteja. Ulosajo ei kuitenkaan haittaa valtatie 7:n liikennettä.

Vihdissä Länsi-Uudellamaalla sattui kahden auton lievä peräänajo noin puoli seitsemältä aamulla. Päivystävän palomestarin mukaan kukaan ei loukkaantunut vakavasti.

Tieliikennekeskuksen mukaan päätiet ovat eteläisessä Suomessa märkiä, mutta paikoin myös loskaisia.

Eilen ajokeli oli maanteillä osin erittäin huono. Tieturmia sattui lukuisia, mutta vakavilta vammoilta tiettävästi vältyttiin.

Viikonlopun runsas lumisade jätti tykkylunta puiden oksille ja sähkölinjoille, mikä saattaa aiheuttaa paikoin sähkökatkoksia.

Uusimmat

Kotimaa

Loton pääpotti meni Tampereelle – tuoretta miljonääriä odotetaan Veikkauksen pääkonttorille

Naapuri kuunteli radiosta, kun viereisessä asunnossa ollut vankikarkuri uhkasi räjäyttää koko talon, ja silloin alkoi jännittämään – Lahden piirityksestä on 25 vuotta

"En voi hyväksyä sitä, että sokeasti tottelemme määräyksiä" – jyväskyläläinen hammaslääkäri kieltäytyi influenssarokotuksesta, nyt hän elää irtisanomisuhan alla

Rivitaloasunto palaa Salossa, koko talo evakuoitu

Nainen ja lapsi pelastautuivat palavasta kerrostaloasunnosta Porissa

Puolue painaa uurnilla jopa ehdokasta enemmän –  eduskuntavaalien henkilökeskeisyyttä usein liioitellaan, tutkijat arvioivat

Raskausdiabetesta sairastavien määrä on kaksinkertaistunut kymmenessä vuodessa

Aino Sallinen valittiin Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan kunniajäseneksi – Toivoo vaalikampanjointiin syvällisempää keskustelua koulutuksesta

Pelastuslaitos ehti onnettomuuspaikalle ennen hätäilmoitusta: huomasi Nelostiellä katolleen päätyneen auton matkalla toiselle kolaripaikalle – "Nelostie on todella liukas"

Teuvo Hakkarainen vaihtoi kohua aiheuttaneen tekstin kampanja-autonsa kyljessä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.