Niuvan karkurista kerrottiin väärät tuntomerkit

Niuvanniemen sairaalasta Kuopiosta karanneen savolaismiehen tuntomerkit ovat osoittautuneet vääriksi. Viime torstaina karannut arvaamaton potilas ei ole 96-kiloinen köriläs, vaan erittäin hoikka, vain 50-60 kiloa painava.

Savon Sanomien tietojen mukaan Niuva antoi väärät tuntomerkit 183-senttisestä potilaastaan. Sairaalasta kieltäydyttiin kommentoimasta asiaa maanantai-iltana.

Poliisi uskoo väkivaltarikoksia syyntakeettomana tehneen 32-vuotiaan miehen pakoilevan Pohjois-Savon alueella. Poliisi on saanut vihjeitä, että etsitty mies liikkuisi punaisella porrasperäisellä autolla. Poliisi ei kerro, missä päin Pohjois-Savoa mies olisi nähty auton kyydissä.

Saunareissun yhteydessä karanneella potilaalla oli katoamishetkellä musta parta, mustat pitkät hiukset, siniset silmät ja kädessään tatuointi. Pakohetkellä hänellä oli yllään musta pipo, musta takki ja mustat housut.

Pohjois-Savon poliisi pyytää karkurista jotain tietäviä ilmoittamaan tietonsa puhelinnumeroon 050 65457 tai hätätilanteessa hätänumeroon 112.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Karanneella potilaalla väkivaltainen tausta