Nuorten ajama traktorimönkijä suistui tieltä ja kiepsahti katolleen ojaan Laukaassa – Palomestari: "Ei mönkijä ihan neljänkympin vauhdista noin lähde"

Nuorten kuljettama traktorimönkijä suistui tieltä Laukaassa keskiviikkona iltapäivällä. Mönkijällä oli nuorten mukaan ajettu neljääkymppiä, kun se oli lähtenyt mutkassa luistamaan, kertoo päivystävä palomestari Sami Huovila Keski-Suomen pelastuslaitokselta. Kulkupeli oli käänytynyt onnettomuudessa katolleen ojaan, Huovila kertoo.

– Poliisin kanssa arvelimme, että pojilla oli joko ollut vähän enemmän vauhtia kuin he kertoivat tai sitten mönkijällä oli leikitty. Ei mönkijä ihan neljänkympin vauhdista noin lähde, vaikka nuoret kuvailivatkin asfalttia liukkaaksi, Huovila toteaa.

Mönkijän kyydissä oli onnettomuushetkellä kaksi nuorta, joista kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa lievästi. Hän lähti Huovilan mukaan käymään isänsä kyydillä Laukaan terveyskeskuksessa tarkastettavana.

Molemmilla nuorilla oli onnettomuushetkellä turvavyöt, mikä Huovilan mukaan pelasti paljon. Huovila arvioi kaksikon olevan "mopoiässä".

– Onneksi ojassa ei ollut sillä kohtaa esimerkiksi isoa kiveä. Monella voi olla käsitys, että tuollainen mönkijä olisi kovinkin turvallinen, mutta näin ei ole, Huovila sanoo.

Onnettomuus tapahtui Huovilan mukaan Laukaassa Hevosmäen alueella.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .