Nymanin ensimmäinen lähetys sujui vakuuttavasti

Toimittaja Peter Nymanin ensiesiintyminen MTV3:n uutisankkurina sujui ongelmitta. Nyman ankkuroi kello 19 uutiset Maija Lehmusvirran kanssa.

Lähetyksen lopuksi Nyman totesi tv-ruudussa selvinneensä ensimmäisestä lähetyksestä "ilman ruumiillisia vammoja".

Lähetyksen katsojalukuja saadaan huomenna.

MTV3:n varatoimitusjohtaja Heikki Rotko uskoo, että uutisankkurin valinta on ollut onnistunut. MTV3:n mainosmyynnin tahti on ollut kiihtyvää syksyä kohden.

– Vaikea sanoa, miten valinta vaikuttaa mainosmyyntiin. Yksittäisen uutisankkurin vaikutus kanavalle on mielikuvallinen, Rotko sanoi maanantaina ennen Nymanin ensimmäistä uutislähetystä.

Rotkon mukaan Seitsemän ja Kymmenen Uutisten mainoskatkot oli kuitenkin loppuunmyyty.

– Nimityksen vaikutus näkyy pitkällä aikavälillä. Asiakkaat ovat hyvin pitkäjänteisiä, Rotko luonnehti.

Nyman siirtyy MTV3:n uutisankkuriksi YLE1:n Uutisvuoto-ohjelman juontajan paikalta. Nyman on MTV3:n pitkäaikaisen uutisankkurin Urpo Martikaisen manttelinperijä. Martikainen jäi alkukesällä eläkkeelle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Tiede- ja kulttuuriministeri Saarikko vaatii kannanotossaan Suomeen toista koronatestausjärjestelmää – "Meidän on tehtävä kaikkemme, että vaihtoehdoksi ei jää vain Suomi kiinni -malli"

Koronakriisi nosti paikoittain noutokaljan arvostusta – Alkoholin ulosmyynnistä hyötyvät kuitenkin pääasiassa vain paikallispanimot

Sirpa ja Anneli muuttivat Espoosta pohjoiseen Keski-Suomeen – pankki sanoi kaksi kertaa ei, mutta nyt kaksikko pyörittää lämpöä ja raikkautta huokuvaa taidehotellia Pihtiputaalla

Yön uutiskooste: suolistosyövät yleistyvät, kymmeniä suomalaisia jää kateisiin vuosittain, Bayern murjoi Barcelonan Mestarien Liigassa

Verkkojätti Amazon on ollut koronakriisin voittaja, mutta tutkija näkee uhkia senkin ympärillä – "Miten käy, jos seuraava katastrofi tapahtuu internetissä?"

Ari Helmisen uutisanalyysi: Korona latistaa SDP:n, keskustan ja kokoomuksen kokousten tunnelman – ja hillitsee pitkien puukkojen yötä

Kymmeniä suomalaisia jää kateisiin vuosittain – poliisi kaipaa tietoja yhteensä yli 400 kadonneesta

Suolistosyövät yleistyvät – nuorimmat sairastuneet ovat alle nelikymppisiä

Eurojackpotin potti nousee 22 miljoonaan euroon

Jämsän Vilja Rockissa osattiin ottaa korona huomioon: paikalla olleiden mukaan festaria olisi vaikea hoitaa paremmin – katso kuvasarja!

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.