Nyt kannattaa tarkistaa taskunpohjat – Viime kesänä Keltinmäen R-kioskissa pelattu yli 35 000 euron vakiovoitto odottaa yhä lunastajaansa

Jyväskylässä viime kesänä 21. heinäkuuta Kalevan kisojen aikaan saatu yli 35 000 euron vakiovoitto odottaa yhä lunastajaansa. Voiton lunastamisella alkaa olla jo kiire, sillä voittojen lunastusaikaa on yksi vuosi.

Voitto tuli kierroksella 28/2018. Täysosumia löytyi neljä. Voitto-osuus oli 35 834,90 euroa. Muut osumat ovat jo päätyneet voittajille.

– Kerroimme lunastamattomasta voitosta jo toukokuussa, mutta voittajaa ei ole löytynyt. Voisiko voittaja olla Kalevan kisojen vieras? Voitto tuli pikapelillä, joka oli pelattu Keltinmäen R-kioskissa. Olisiko voittajalle tullut kiire Harjun stadionille? Siksi ehkä pikapeli, pohdiskelee Veikkauksen viestintäpäällikkö Tomi Auremaa.

Mikäli pelaaja olisi käyttänyt Veikkaus-korttia, voitto olisi tullut automaattisesti hänen tililleen kolmen viikon karenssiajan kuluttua.

Jos voittotosite löytyy vielä taskusta, sen voi muuttaa rahaksi Danske Bankin konttorissa, Casino Helsingissä tai Veikkauksen pääkonttorissa Aku Korhosen tiellä Helsingin Pohjois-Haagassa.

Tilanne ei ole uniikki, sillä vuosittain lunastamatta jää kymmenien tuhansien eurojen voittoja, mutta sitä suurempia hyvin harvoin. Kaikkien aikojen suurin lunastamaton potti eli 2,4 miljoonan euron lottovoitto pelattiin Vantaalla keväällä 1995. Veikkaus tiedotti asiasta tuolloin läpi vuoden, mutta voittaja ei koskaan ilmoittautunut.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .