Nyt on pääkallokeli: Pelastuslaitoksenkin ajettava hiljalleen onnettomuuspaikoille

Keski-Suomessa on sattunut useita liikenneonnettomuuksia torstaina liukkaudesta johtuen. Onnettomuuksia on sattunut ainakin Jämsässä, Jyväskylässä, Saarijärvellä ja Kyyjärvellä.

Jyväskylän Seppälän palolaitoksen palomestarin mukaan pelastusautojenkin on ajettava hiljalleen onnettomuuspaikoille liukkauden takia.

Kyyjärvellä sattui iltapäivällä kahden jälkeen henkilöauton ulosajo. Onnettomuus sattui Oikarin ja Kyyjärven välisellä tieosuudella. Päivystävän palomestarin mukaan auto ajautui ulos tieltä 13 liukkauden takia. Autossa oli kyydissä kaksi henkilöä, jotka kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan tarkastukseen. Heidän vammansa eivät kuitenkaan ole vakavia.

Saarijärven Hännilässä auto ajautui ulos tieltä ja pyöri katolleen hieman ennen puolta viittä torstaina iltapäivällä. Päivystävän palomestarin Jaakko Heinosen mukaan ulosajo johtui liukkaudesta. Autossa olleet eivät loukkaantuneet vakavasti, mutta ambulanssi vei heidät tarkistukseen.

Jyväskylässä Sepänkadulla Lyseon lukion edessä sattui kahden auton peräänajo neljän jälkeen iltapäivällä. Perässä tullut auto ei ehtinyt jarruttaa tarpeeksi nopeasti, kun edellä mennyt hiljensi ennen suojatietä. Myös tässä onnettomuudessa liukkaus oli syy onnettomuuteen. Edellä olleen auton kuljettaja loukkasi hieman niskaansa, mutta muuten onnettomuudesta selvittiin autojen pintanaarmuilla.

Jämsässä taas on tapahtunut kaksi ulosajoa päivän aikana. Liukkaus on ollut osasyy onnettomuuksiin.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .