Nyt puhuu "liian kiltti mies" -ilmoituksen julkaisija – "Melkein pitäisi laittaa lehteen toinen ilmoitus ja kiittää näistä viesteistä"

Keskisuomalaisen Menot-palstalla perjantaina 29. marraskuuta julkaistun ja paljon sosiaalisessa mediassa huomiota saaneen "liian kiltti mies" -ilmoituksen lähettäjä kertoo sen olleen yllätys hänen eronneelle kaverilleen.

Lue myös: Erikoinen perheilmoitus herättää huomiota perjantain Keskisuomalaisessa – "Liian kiltti mies" kertoo, ettei suosittele avioliittoa kenellekään
 

– Tämä oli pieni yllätys hänelle. Tämä oli vain tällainen idea ja kun ilmoituksessa ei ollut nimiä eikä oikeita puhelinnumeroita, ei kaveri voinut tästä sinällään mieltänsä pahoittaa. Tämä on ollut ihan hauska vitsi ja sen voimalla juhlimme hieman tuossa viikonloppuna, miehen kaveri kertoo.

Ilmoituksessa ilmassa vihreät kumisaappaat yhteen paukauttava "liian kiltti mies" vaikutti avioerosta varsin vapautuneelta. Lisäksi hän toivoi lehden lukijoilta onnentoivotuksia tekstiviestitse ja näitä toivotuksia on miehen kaverin mukaan tullutkin.

– On tullut todella paljon viestejä. Lapista Turkuun väliltä on kaikkialta tullut viestejä toista sataa kappaletta. Tämä ilmoitus oli hauska juttu ja on ollut todella mukavaa lukea viestejä, joita ilmoituksen myötä on tullut. Kaikki viestit ovat olleet kannustavia, Melkein pitäisi laittaa lehteen toinen ilmoitus ja kiittää näistä viesteistä, hän naurahtaa.

Miehen kaveri kertoo myös, että ilmoituksen alustaksi valikoitui Keskisuomalainen varsin selkeästä syystä.

– Tästä Keski-Suomesta kun olemme kotoisin, niin ilmoituksen julkaiseminen Keskisuomalaisessa oli luontainen vaihtoehto.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Erikoinen perheilmoitus herättää huomiota perjantain Keskisuomalaisessa – "Liian kiltti mies" kertoo, ettei suosittele avioliittoa kenellekään

Uusimmat

Kotimaa

Vielä puoleenyöhön asti pääset tänään tonttulakki päässä ilmaiseksi Linkillä – Punapipoja näkyi myös katukuvassa: "Loistoveto! Ollaan kuin yhtä porukkaa"

Sauli Niinistö ei näe Ruotsi-yhteistyössä dramatiikkaa

Lutakossa naista kirveellä lyödä yrittänyt mies määrättiin mielentilatutkimukseen

Jyväskylän uuden palvelujohtajan palkka on 6 576 euroa kuukaudessa

Moni kivusta kärsivä vanhus huumataan opioideilla – "Tämä on hälyttävä löydös, jota voisi nimittää jopa hätähuudoksi"

Presidentti Niinistö al-Holista Ylellä: Maanantaina varmasti tiedämme hallituksen linjan

Uudet peltipoliisit höllensivät kaasujalkaa Nelostiellä – "Kameratolpat ovat väärissä paikoissa", purnaa poliisiyhdistys

SDP:n lupailuista huolimatta hoitajamitoitus ei ehdi eduskuntaan tänä vuonna

Puolustuministeri Kaikkonen toisi lapset al-Holin leiriltä Suomeen

Evan kysely: Suomalaisten kanta Nato-jäsenyyteen pysynyt vakaana – liittymisen kannattajia runsas viidennes

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.