Nyt puhuu teinipojan pahoinpitelemäksi joutunut lähes 80-vuotias jyväskyläläismies: "Ihan yllätyksenä se tuli"

– Ihan yllätyksenä se tuli, kertasi kohta 80-vuotias aamulenkillään pahoinpitelyn uhriksi sunnuntaina Jyskässä joutunut jyväskyläläismies Keskisuomalaiselle maanantaina.

Väkivallanteko tapahtui, kun mies oli tavoilleen uskollisena tekemässä aamukuuden jälkeen viiden kilometrin lenkkiään – samaa lenkkiä, jota hän on kävellyt lähes joka aamu 20 vuoden ajan. Koskaan aiemmin ongelmia ei ole ollut.

– Vastaan tuli nuoria, joilla oli jotakin kähinää keskenään. Totesin ohi kulkiessani seurueeseen kuuluneelle tytölle, että taitaa olla vähän huono aamu, johon tyttö vastasi, että joo. Poika ei ilmeisesti tästä tykännyt, kun kävi yllättäen päälle, mies sanoi.

Poika kaatoi miehen maahan, jossa hän pahoinpiteli tätä potkimalla. Poliisipartio tavoitti epäillyn pian tapahtuneen jälkeen lähistöltä ja kävi ilmi, että kyseessä on alaikäinen 14-vuotias poika.

 

Maanantaina mies oli käynyt lääkärintarkastuksessa ja kuvattavana, eikä vielä iltapäivällä ollut varmuutta pahoinpitelyn aiheuttamien vammojen laadusta.

Tapahtuneen vuoksi mies ei aio luopua aamulenkkiperinteestään.

– Mutta ainakin jonkin aikaa kävelen eri lenkkiä, hän sanoi.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .