Ohikulkija löysi ruumiin rannasta Porissa – Kahdelle miehelle vaaditaan elinkautista murhasta

Porissa alkuvuodesta paljastuneesta henkirikoksesta on luettu murhasyytteet kahdelle miehelle.

Ohikulkija löysi kolmikymppisen miehen ruumiin merenrannan tuntumasta Porin Pihlavassa tammikuun puolivälissä. Uhria oli isketty teräaseella lukuisia kertoja.

Syyttäjän mukaan uhri oli viettänyt iltaa syytettyjen miesten kanssa asunnossa, jossa uhrille ja toiselle miehistä oli tullut riitaa. Sen jälkeen syytetyt taluttivat voimakkaasti päihtyneen uhrin autoon, jota ajoi seurueeseen kuulunut nainen.

Syyttäjän mukaan miehet käskivät naista ajamaan Pihlavan Halssinrantaan, missä he kiskoivat uhrin ulos autosta ja iskivät tätä teräaseilla ainakin 25 kertaa. Uhria oli isketty muun muassa kaulaan, rintakehään ja selkään.

Syyttäjän mukaan miehet on tuomittava murhasta, koska he tappoivat uhrin erityisen raa'alla ja julmalla tavalla. Uhri oli voimakkaan humalatilan takia puolustuskyvytön. Syyttäjän mukaan teosta tekee törkeän myös se, että tekijöitä oli kaksi ja uhriin kohdistettiin määrätietoista väkivaltaa.

Syyttäjä vaatii miehille elinkautisia vankeusrangaistuksia. Lisäksi naiselle vaaditaan ehdollista vankeusrangaistusta avunannosta törkeään pahoinpitelyyn. Syyttäjän mukaan nainen auttoi uhrin kuljettamisessa Halssinrantaan tietäen, että miehet aikoivat siellä kohdistaa uhriin vakavaa väkivaltaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Suomalaisten SS-miesten osallisuus Kaukasuksen teloituksiin varmistui, kertoo Kansallisarkiston selvitys

Kansalaisjärjestöt: Al-Holin leirillä olevia lapsia ei voida erottaa vanhemmistaan

Eduskunnassa keskustellaan Marinin hallitusohjelmasta – "Pääministerin valitsi kansan sijaan sosiaalidemokraattien puolue-eliitti"

Kemikaalivarastoon tunkeuduttiin Espoossa: yksi loukkaantui, epäillyt poistuivat paikalta – Merivartiosto tehostaa rajavalvontaa pääkaupunkiseudulla

Näitkö mustaan huiviin naamioitunutta miestä sunnuntai-iltana Keljonkankaalla? Poliisi pyytää havaintoja kaupan ryöstäjästä

Kokous käynnissä: Hallitus käy läpi linjaansa al-Holin suomalaisten auttamisesta

Pelti rytisee usein Nelostiellä Viitasaaren ja Pihtiputaan välillä – mutta mistä onnettomuudet johtuvat?

Presidentti Niinistö on välittänyt Viron presidentin Kersti Kaljulaidin anteeksipyynnön Suomen pääministerille ja hallitukselle

Joululaulut kaikuvat kovaa, mutta monille liian korkealta – Musiikkikasvatuksen lehtori selittää, mistä on kysymys

Laula vielä kerran – katso tallenne kauneimmista joululauluista Kaupunginkirkosta Jyväskylästä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.