Oletko tämä taksikuski tai kuvassa näkyvä mies? Ota yhteyttä poliisiin

Tajuton mies löydettiin Mannerheimintien ylittävältä suojatieltä 10. marraskuuta.

Helsingin poliisi on jatkanut tutkintaa tapauksessa, jossa tajuton 56-vuotias mies löytyi Mannerheimintieltä perjantaina 10. marraskuuta aamuyöllä. Mies on poliisin mukaan jo kotiutunut sairaalasta.

Tapahtuma-aikaan lähistöllä olleen taksin kuljettajaa sekä 56-vuotiaan miehen seurassa hetkeä aiemmin ollutta henkilöä pyydetään ilmoittautumaan poliisille, koska heillä voi olla tapahtuneesta tietoa.

Tajuton mies löydettiin Mannerheimintien ylittävältä suojatieltä 10. marraskuuta noin kello 4.15. Mies oli etelän suuntaan menevillä kaistoilla lähellä Kalevankadun kulmaa. Paikalle soitettiin ambulanssi, ja mies kuljetettiin sairaalaan.

Taksi on tumma Volvo, V60-mallinen. Taksi oli noin kello 4.05 pysähtyneenä Mannerheimintiellä kauppakeskus Forumin puolella Vanhaa ylioppilastaloa vastapäätä.

Yhteyttä poliisiin voi ottaa virka-aikana numeroon 050 5627 405 ja sen ulkopuolella numeroon 0295 41 7935 tai sähköpostiosoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi.

Uusimmat

Kotimaa

Ylen päätoimittaja pyysi Jyväskylän yliopistolla anteeksi rekryvideon aiheuttamaa närää – "Keskustelu ei todellakaan ollut mitään hymistelyä"

Ärrävikainen joutuu jonottamaan Jyväskylän seudulla jopa viisi kuukautta – seuraavaksi kokeillaan puheterapeutin vastaanottoa netissä

Järviä rehevöittävästä vieraslajista voi tulla tärkeä biokaasulähde tai lannoitetta – se selviää kolmen vuoden päästä

Sää viilenee mutta kuivuus jatkuu – juuri nyt ilmassa on paljon koivun siitepölyä

Jyskän asukkaat sammuttivat palon asuinalueen läpi menevällä polulla

Isän odottamaton kuolema lähensi Heikki Herliniä ja Riikka-siskoa: "On hyvin tärkeää, että ihmisiä katsotaan ilman massiivisia lokerointeja"

Päiväkodin hoitajaa syytettiin 5-vuotiaan lapsen pahoinpitelystä Jyväskylässä: "Oikeutettu ja hyväksyttävä menettely"

Valiokuntien puheenjohtajuuksista kiinnostava jako: perustuslakivaliokunta SDP:lle, sote-valiokunta keskustalle ja ulkoasiainvaliokunta perussuomalaisille

Eduskuntaryhmät jakoivat valiokuntien puheenjohtajuuksia: Suuri valiokunta vihreille, perustuslakivaliokunta SDP:lle

Petäjäveden liikenneympyrän lähellä savusi – syynä käsistä lähtenyt heinien poltto

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.