Omakotitalo paloi Ylitorniolla – poliisi tutkii murhan yrityksenä

Poliisi tutkii Lapin Ylitorniolla lauantaina tapahtunutta omakotitalon paloa muun muassa murhan yrityksenä. Poliisi epäilee palon saaneen alkunsa taloon tunkeutuneen miehen levittämästä palavasta nesteestä.

Raanujärventiellä sijainneessa talossa oli tapahtuma-aikaan sisällä kaksi naista ja lapsi. Taloon tunkeutunut 24-vuotias mies tunsi heidät entuudestaan.

Naiset ja lapsi pääsivät poistumaan asunnosta, ja paikalle pysähtynyt auto otti heidät kyytiin. Kukaan ei loukkaantunut palossa.

Poliisi otti epäillyn miehen kiinni Raanujärventiellä sijaitsevan pellon laidasta, missä hän oli sytyttänyt anastamansa auton palamaan.

Pelastuslaitos oli saanut ilmoituksen tulipalosta hieman ennen puoli kahta iltapäivällä. Omakotitalo kärsi mittavia vahinkoja, mutta ei palanut kivijalkaan asti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Keski-Suomen rajalla käynnistyy uuden tuulivoima-alueen rakentaminen tällä viikolla

Tietosuojaongelma kaupparekisterin tietopalvelussa, 144 henkilön tiedot näkyneet virheellisesti

Jyväskyläläiset Mi Reh ja Dar Meh hankkivat asuntolainan käsirahan mustikoita poimimalla – pankki epäili rahanpesusta

Marjoista rahaa talven varalle – Pentti Jeronen suivaantui yrityksille, mutta yksityishenkilöille mustikkaa menee

Nelostien rinnakkaistien uusi osuus Hirvaskankaalla otetaan ensi viikolla käyttöön murskepintaisena – muutoksia myös joukkoliikenteen pysäkkijärjestelyihin

Osa ilman opiskelupaikkaa jääneistä nuorista kiinnostuneita jatko-ohjauspalvelusta – korkeakoulupaikan saa vain kolmasosa

Nyt puhuu Jyväskylän vankilassa pitkää rangaistusta suorittava Markus: "Minusta vaarallisempia ovat sellaiset ihmiset, jotka eivät ole vielä tehneet virheitä"

Evakuoidulle sataa apua, mutta vakuutusyhtiöt ovat olleet vaitonaisia – "En tiedä miten pitkään ja missä voin majoittua"

Yön uutiskooste: MV-julkaisun rikoksista tuomio tänään – Ehdottomaan vankeuteen tuomittu Ilja Janitskin kuoli alkuvuodesta

Kymmenet tuhannet kiinteistöt eivät vieläkään täytä "paskalain" vaatimuksia – Valvontaa tehdään lähinnä naapurien valitusten perusteella

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.