Opiskelijoiden perinteinen valmennuskurssi haluaa haastaa valtakunnaliset toimijat – Yhteistyöhön startupin kanssa

Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelijoiden ainejärjestö Pörssi ry tekee jatkossa yhteistyötä startupyrityksen Summis.fi:n kanssa valmennuskurssien järjestämisessä. Taustalla yhteistyöhön on Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun liittyminen tänä vuonna kauppatieden yhteisvalintaan.

Tästä syystä Pörssi haluaa kaupata valmennuskurssinsa opiskelumateriaalia muuallekin Suomeen. Summis.fin kautta se onnistuu, sillä sivustolla opiskelijat voivat myydä itse tuottamiaan opiskelumateriaaleja.

– Yhtäkkiä huomasimme, että olemme kilpailuasetelmassa suurten, valtakunnallisesti toimivien valmennuskurssiyhtiöiden kanssa, kertoo Pörssi ry:n toinen valmennuskurssipäällikkö Oona Ikonen tiedotteessa.

– Summiksen kautta voimme myydä itseopiskelumateriaalia nyt myös digitaalisena versiona, entistä edullisemmin ja helposti suoraan verkosta ladattavana, Ikonen jatkaa.

Summis on myös tyytyväinen yhteistyöhön.

– Meistä on hienoa, että opiskelija-aktiivisuudella voidaan haastaa kaupalliset valmennuskurssitoimijat laadusta tinkimättä. Opiskelijoiden oman osaamisen ja aktiivisuuden esiin tuominen on myös Summiksen missio, kertoo Summis.fi -sivuston Aapo Nieminen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .