Oriola: Toimituskykymme paranee jatkuvasti

Oriolan mukaan puutteet lääketoimituksissa jatkuvat edelleen huomenna torstaina.

Lääketukkuri Oriolan mukaan viivästykset yhtiön lääketoimituksissa jatkuvat, mutta lääkkeiden toimituskyky paranee jatkuvasti.

Yhtiön mukaan kaikkiin kriittisiin toimintoihin, kuten hätätoimituksiin, asiakaspalveluun, lääkkeiden keräilyyn ja lähettämöön, on lisätty huomattavasti resursseja.

Toimitusjohtaja Kimmo Virtanen sanoo Oriolan tänään iltapäivällä julkaisemassa tiedotteessa, että yhtiö tekee kaikkensa, jotta etenkin kriittiset tuotteet saadaan toimitettua asiakkaille.

– Lääkkeiden keräily varastossamme on nopeutunut edelleen, mutta haasteita on valitettavasti vieläkin. Olemme pahoillamme asiakkaillemme aiheutuneesta haitasta. Työskentelemme vuorokauden ympäri saadaksemme lääketilaukset toimitettua asiakkaillemme ja heidän kauttaan kuluttajille ja potilaille, Virtanen sanoo.

Oriolan mukaan puutteet lääketoimituksissa jatkuvat edelleen huomenna torstaina. Yhtiön tavoitteena on mahdollisimman nopeasti päästä normaaliin toimituskäytäntöön.

Viestintäpäällikkö Leena Salomaan mukaan toimitusjohtaja Virtanen ei kommentoi Oriolan tilannetta tiedotusvälineille enää tänään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.