Osa Jyväskylän Voionmaankatua katkaistaan öisin vesihuoltotöiden takia

Töiden odotetaan päättyvän tämän viikon perjantaina 7. kesäkuuta.

Jyväskylän Voionmaankadun liikennöinti on tällä viikolla yöaikaan katkolla vesihuoltotöiden vuoksi kristillisen koulun kohdalta. Keskikadun ja Ahdinkadun väliseltä osuudelta ei pääse kulkemaan autolla kello 22–5 välisenä aikana. Päiväsaikaan liikenne Voionmaankadulla pääsee kulkemaan normaalisti ajosiltoja pitkin.

Työt käynnistyvät tänään maanantai-iltana ja päättyvät arvion mukaan perjantaina. Voionmaankadun ja Keskikadun risteyksessä tehdään jätevesiviemärin ja vesijohdon saneeraustöitä.

Työmaan takia Voionmaankadulta joudutaan poistamaan yöajaksi kaksi joukkoliikenteen pysäkkiä, Cygnaeuksen koulu 1 ja Cygnaeuksen koulu 2. Lähimmät korvaavat pysäkit ovat sulkuaikana Voionmaankadun varrella Laajavuoren suuntaan sijaitsevat Syrjälä 1 ja Syrjälä 2 -pysäkit sekä keskustan suuntaan Pitkäkatu 1 ja Pitkäkatu 2 -pysäkit.

Sulkuajoiksi käytöstä tilapäisesti pois jääville pysäkeille viedään poikkeusjärjestelyistä kertovat tiedotteet.

Lisäksi Voionmaankatua normaalisti ajavat linja-autot joutuvat kiertämään sulkuaikana työmaa-alueen reittiä Ahdinkatu–Välikatu–Keskikatu. Päiväsaikaan aamuviidestä iltakymmeneen Voionmaankadulla ovat käytössä linjojen normaalit pysäkit ja linja-autot ajavat kadulla normaaleja reittejään.

Yön sulkuaikana Voionmaankadun suljettavalle alueelle sijoittuville kiinteistöille pääsee ajamaan Voionmaankatua pitkin keskustan suunnasta. Päiväsaikaan Voionmaankadun kiinteistöille pääsee ajamaan normaaliin tapaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.