Oulun lentoasema palaa toimintaan tiistaina

Liikennealueremontin mittavin vaihe on nyt ohi.

Lentoliikenne Oulun lentoasemalta käynnistyy uudelleen tiistaina. Lentoasema on ollut suljettuna liikenteeltä juhannuksesta asti, kun kiitotietä on peruskorjattu.

Liikennealueremontin mittavin vaihe on nyt ohi. Remontit sujuivat Finavian mukaan ongelmitta ja aikataulussa suuresta työmaasta huolimatta.

Peruskorjaustyöt jatkuvat vielä öisin elokuun 13. päivään asti, mikä vaikuttaa päivän ensimmäiseen lentoon Oulusta Helsinkiin ja päivän viimeiseen lentoon Helsingistä Ouluun. Ne lennetään tänä aikana Kemi-Tornion lentoasemalta. Näille lennoille on järjestetty bussikuljetus Oulun lentoasemalta.

Lentoaseman kiitotie on saanut kesän aikana uuden asfalttipäällysteen. Samalla valaistusjärjestelmää ja rullausteitä on parannettu.

Oulun lentoasema on matkustajamäärältään Suomen toiseksi vilkkain.

Uusimmat

Kotimaa

Matkustaja jäi pysäkille Jyväskylässä, kun paikallisbussin kuljettaja ei huolinut 50 euron seteliä – viimeisin väärennystapaus lipunostossa vain viikon takaa

Vanhusten turvapuhelimissa käyttökatko tiistain ja keskiviikona välillä – "Aina voi soittaa hätänumeroon, jos turvapuhelin ei yhdistä"

Muuttohaukka hyötyi alkukesän lämmöstä – maakotkalla huono pesintävuosi

Kirkkovaltuuston nykyinen puheenjohtaja oli suosituin Perhon seurakuntavaaleissa

Karstulaan valittiin vahvasti naisvaltainen kirkkovaltuusto – kaikki kolme miesehdokasta pääsivät kuitenkin läpi

Yrittäjä Timo Wenell ponnahti Virtain kirkkovaltuustoon ja kerralla kärkipaikalle tasan 100 äänellä

Isä uhkasi tyttärensä 16-vuotiasta poikaystävää puukolla ja kurkunleikkausliikkeellä Jyväskylässä

Juuse-pojan korvatulehduskierre ei katkennut antibiooteilla – Kiukkosten perheessä valvottiin öisin neljä kuukautta, kunnes apu lopulta löytyi

Lähes koko maa on lumeton – lunta vähiten liki 60 vuoteen tähän aikaan vuodesta

Akavan hallitus saa vielä perata päätöksensä jättää Fjäderin luottamusäänestys järjestämättä – keskustelu puheenjohtajan asemasta kipunoi vielä liittokokouksessakin

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.