Päivi Räsäselle ei vakavia vammoja kolarista

Sisäministeri Päivi Räsänen (kd.) sai eilisessä kolarissa ruhjeita, mutta ei vakavia vammoja, kertoo sisäministeriö.

Ministeriön mukaan Räsänen pääsee tänään kotiin Töölön sairaalasta, jossa hän on ollut tarkkailtavana ja tutkittavana. Hän on sairauslomalla viikon loppuun.

Sisäministeriön mukaan Räsänen sai kolarissa ruhjeita rintakehään ja vatsan alueelle. Tutkimuksissa varmistettiin, ettei sisäelimissä ole vaurioita. Ministeriön mukaan tarkkailua ja tutkimuksia tehtiin myös päänsäryn, huimauksen ja niskakipujen vuoksi.

Räsänen saa työskennellä kevennetysti myös sairausloman aikana, eikä erityisiä sijaisjärjestelyjä tarvita.

– Teen alkuun kotona töitä sen mukaan kuin jaksan ja toivon, että jossakin vaiheessa viikkoa voisin jo palata työpaikalle, Räsänen toteaa sisäministeriön tiedotteessa.

Ministeri Räsänen joutui eilen sairaalahoitoon oltuaan kolarissa Virolahdella Kymenlaaksossa. Kolaria tutkitaan liiketurvallisuuden vaarantamisena.

Onnettomuus sattui eilisaamuna, kun ministerin autonkuljettajan ohjaama auto ajoi valtatie 7:ää. Poliisin mukaan ministerin auton eteen tuli kärkikolmion takaa toinen henkilöauto, jonka takakulmaan ministerin auto törmäsi.

– Tutkinnallisesti tämä on aika tavanomainen kolari. Syyllisyyskysymyksissä ei ole tällä hetkellä mitään epäselvää, sanoo onnettomuuden tutkinnanjohtaja Kai Virtanen Kaakkois-Suomen poliisista.

Poliisi ei ole vielä kuullut toisen auton kuljettajaa. Hän oli tiettävästi autossa yksin ja selvisi rysäyksestä ilman vakavampia vammoja.

Alkoholilla ei epäillä olleen osuutta onnettomuuteen. Poliisin mukaan tie oli paikalla liukas ja sohjoinen, ja lumisade saattoi heikentää näkyvyyttä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Ministeri Räsäsen tilasta saataneen uutta tietoa tänään

Sisäministeri Räsänen kolarissa – Joutui jäämään yöksi sairaalaan