Paavo Väyrynen yllättää: "Ostimme Vuokon kanssa hotellin Virosta"

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen (kesk.) on ostanut vaimonsa Vuokon kanssa hotellin Viron Pärnusta. Väyrynen kertoo asiasta blogissaan. Hotelli siirtyy Väyrysten omistukseen syyskuun alussa ja se pyritään avaamaan yleisölle syksyn kuluessa.

Inge Villa -niminen hotelli sijaitsee vuonna 1935 rakennetussa villassa, lähellä Pärnun kaupungin keskustaa. Hotellissa on yksitoista huonetta ja lisävuoteiden kera 33 vuodepaikkaa.

Väyrysen mukaan hotelli on tähän saakka toiminut ruotsalais-virolaisen pariskunnan ylläpitämänä perhehotellina. Se on ollut avoinna vain kesäkauden. Väyrysten tarkoituksena on käyttää Inge Villaa ryhmämatkojen järjestämiseen ja pitää sitä avoinna myös talvikaudella, jos asiakkaita riittää.

Hotelliasukkaiden lisäksi Väyrynen kertoo, että aikoo käyttää Inge Villaa myös lasten hyödyksi. Hän aikoo tarjota sitä lastensuojeluyrityksissään hoidettavina ja kasvatettavina olevien lasten ja nuorten vapaa-ajan harrastuksiin ja lomanviettoon.

Kirjoituksessaan Väyrynen kertoo laittaneensa myyntiin Ranualla sijaitsevan Leirikeskus Portimon. Väyrysellä on myös muuta matkailutoimintaa, esimerkiksi hotelli Pohjanranta Keminmaassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Uutisanalyysi: Suomi evakuoi kansalaisiaan harvoin – Syyrian leirillä olijoita ei voida kotiuttaa samoilla periaatteilla kuin tsunamissa loukkaantuneita

Järveen päätynyt souteluseurue soitti itse pelastajat paikalle Kouvolassa

Luoti lävisti asunnon ikkunan Porissa, paikalle useita poliisipartioita ja panssaroitu ajoneuvo

Kolmostie yhä poikki Kurikassa maitorekan ja henkilöauton kolarin seurauksena

Porin Paratiisinmäessä tilanne hallinnassa, kertoo poliisi – operaation syynä oli asunnon ikkunan lävistänyt luoti

Katso video: ”Pieni hörröpörrö, ihana nappisilmä” – Naamoilla kisattiin koiralle lässyttämisen Suomen mestaruudesta

Akavan Fjäder: Jatkuvan oppimisen kirjaukset hallitusohjelmassa täysin riittämättömiä – ”Olemme liikaa kiinni vanhassa rakenteessa”

Hovioikeus kumosi äidin tuomion 11-vuotiaan tyttärensä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavien kuvien levittämisestä – Äänekoskella otetut taidekuvat eivät olleet sittenkään seksuaalisia

Finnairin Kiinan-lento joutui palaamaan Suomeen mittarivian vuoksi

Maastopalo Jyväskylässä Murtolahdentiellä – havainto tehtiin järven yli Nenäinniemestä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.