Paikallisliikenteen bussi syttyi tuleen Ykköstiellä Kaarinassa, matkustajia ei kyydissä

Palo tuhosi bussin korjauskelvottomaksi ja on häirinnyt Ykköstien liikennettä.

Paikallisliikenteen bussi syttyi tuleen Ykköstiellä Kaarinassa aamulla, kertoo päivystävä palomestari. Kyydissä ei ollut matkustajia, eikä kuljettaja loukkaantunut.

– Auto oli vasta menossa linjalle, eli ei ollut vielä asiakkaita kyydissä, kertoi päivystävä palomestari Miikka Toivonen.

Palomestarin arvion mukaan bussi tuhoutui palossa korjauskelvottomaksi. Moottoritila paloi kokonaan, ja tuli levisi myös matkustamon puolelle. Palomiesten tullessa turmapaikalle bussi paloi takaosastaan täydellä liekillä.

– Kuljettaja oli ottanut alkusammuttimen ja lähtenyt hytistä pois, mutta palo oli ollut niin voimakas, että hän ei siinä vaiheessa pystynyt enää tekemään mitään, Toivonen kertoi.

Ykköstiellä on ollut onnettomuuspaikan kohdalla vain yksi kaista käytössä. Palomestari kertoi puoli kuuden aikoihin aamulla, että paikalle odotellaan hinausautoa. Hän arvioi tuolloin, että toinen kaista olisi suljettuna noin tunnin verran.

Oletko tapahtumapaikalla? Auta meitä kertomaan lisää.

Tiedätkö lisää tästä uutisesta tai onko sinulla aiheeseen liittyviä kuvia tai videoita? Auta Keskisuomalaista kertomaan asiasta enemmän.

Tietoja, kuvia ja videota voit lähettää toimitukseen täältä.

Voit soittaa tietosi numeroon 014 622 271 (ma–su 7.00–22.45).

Teksti- tai WhatsApp-viestin voit lähettää numeroon 050 572 5731.

Varmistathan, ettet kuvaamalla häiritse mahdollisia pelastustöitä tai loukkaa ihmisten yksityisyyttä.

Näytä ohje >

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.