Paikallisliikenteen bussi syttyi tuleen Ykköstiellä Kaarinassa, matkustajia ei kyydissä

Palo tuhosi bussin korjauskelvottomaksi ja on häirinnyt Ykköstien liikennettä.

Paikallisliikenteen bussi syttyi tuleen Ykköstiellä Kaarinassa aamulla, kertoo päivystävä palomestari. Kyydissä ei ollut matkustajia, eikä kuljettaja loukkaantunut.

– Auto oli vasta menossa linjalle, eli ei ollut vielä asiakkaita kyydissä, kertoi päivystävä palomestari Miikka Toivonen.

Palomestarin arvion mukaan bussi tuhoutui palossa korjauskelvottomaksi. Moottoritila paloi kokonaan, ja tuli levisi myös matkustamon puolelle. Palomiesten tullessa turmapaikalle bussi paloi takaosastaan täydellä liekillä.

– Kuljettaja oli ottanut alkusammuttimen ja lähtenyt hytistä pois, mutta palo oli ollut niin voimakas, että hän ei siinä vaiheessa pystynyt enää tekemään mitään, Toivonen kertoi.

Ykköstiellä on ollut onnettomuuspaikan kohdalla vain yksi kaista käytössä. Palomestari kertoi puoli kuuden aikoihin aamulla, että paikalle odotellaan hinausautoa. Hän arvioi tuolloin, että toinen kaista olisi suljettuna noin tunnin verran.

Oletko tapahtumapaikalla? Auta meitä kertomaan lisää.

Tiedätkö lisää tästä uutisesta tai onko sinulla aiheeseen liittyviä kuvia tai videoita? Auta Keskisuomalaista kertomaan asiasta enemmän.

Tietoja, kuvia ja videota voit lähettää toimitukseen täältä.

Voit soittaa tietosi numeroon 014 622 271 (ma–su 7.00–22.45).

Teksti- tai WhatsApp-viestin voit lähettää numeroon 050 572 5731.

Varmistathan, ettet kuvaamalla häiritse mahdollisia pelastustöitä tai loukkaa ihmisten yksityisyyttä.

Näytä ohje >

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Jyväskylän lentoaseman peruskorjaus sulki kiitotien puoleksitoista kuukaudeksi – Henkilöliikenteen jatkumisesta ei ole tietoa

Ministeri ja Kuntaliiton toimitusjohtaja vääntävät kuntien uusien tehtävien rahoituksesta julkisen talouden sukeltaessa – "Emme usko, että valtionkaan rahat riittävät"

Mitä ihmettä? Valtio jakaa kunnille 2 miljardia euroa, mutta silti jopa Helsinki tekee kymmenien miljoonien tappiot – "Veronkorotuksissa joudutaan tekemään isoja arvovalintoja"

Valtiovarainministeri Vanhanen HS:lle: Hallitusohjelman kirjaus 30  000 uudesta työllisestä on voimassa

Monet metsästysseurat kaipaavat kipeästi nuoria riveihinsä – toiset taas saattavat evätä jäsenyyden puuttuvien suhteiden vuoksi

Sadealue pyyhkäisee Suomen yli tänään

Marinin hallituksen kykyihin luotetaan enemmän kuin Rinteen ja Sipilän – enemmistö kyselyyn vastanneista uskoo, ettei hallitus hajoa ennen seuraavia eduskuntavaaleja

Saksa imuroi Eurojacpotin isoimmat voitot – Suomessa lykästi Prisman, Citymarketin ja Teboilin asiakkaita

Suomessa katoaa ihminen joka päivä – Heistä moni löytyy nopeasti, mutta osa ei koskaan

Jyväskylän perjantai-illassa tungosta terassilla, kun neulojat täyttivät Toivolan pihan – Katso kuvasarja tapahtumasta, johon matkattiin kauempaakin

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.