Pakettiauton traileri osui vastaantulevaan henkilöautoon Saarijärvellä

Pakettiauto ja henkilöauto kolaroivat sunnuntaiaamupäivällä Saarijärvellä. Onnettomuus tapahtui kymmenen aikaan.

Traileria vetäneellä pakettiautolla oli oletettavasti aikomus lähteä ohittamaan edellä olevaa autoa, mutta kuljettaja olikin jarruttanut ja palannut kaistalleen vastakkaisesta suunnasta tulevan henkilöauton vuoksi. Tällöin kaistalle palaavan pakettiauton traileri oli ilmeisesti kääntynyt poikittain vastaantulevan kaistalle ja osunut henkilöautoon.

Onnettomuus tapahtui Hännilän kylän lähettävillä tie 13:sta noin seitsemän kilometria Myllymäentien suuntaan. Henkilöauto ajautui osuman vaikutuksesta ojaan ja auton keula meni törmäyksestä kasaan.

Pakettiauton kyydissä oli kuljettajan lisäksi toinen aikuinen. Henkilöautossa matkusti kaksi aikuista ja yksi lapsi. Onnettomuudessa vältyttiin henkilövahingoilta. Ambulanssi kävi paikalla tutkimassa matkustajat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Yön uutiskooste: Huumetynnyrijutun tuomio, Trump kritisoi Japania, Venezuelan presidentin väitetty salamurhayritys

Jyväskylään valmistuu syksyllä yksi uusi frisbeegolfrata ja toinenkin on kartoitusvaiheessa – nykyinen kapasiteetti on äärirajoilla edelleen kasvavan suosion takia

Tältä näyttää Jyväskylän Tuomiojärvellä sijaitseva Lehtisaari kolme vuotta tulipalon jälkeen – Katso tuoreet kuvat "kaupunkilaisten kesämökistä"

Seitsemän prosenttia homoaviopareista vihitty kirkollisesti – Tutkijat pitävät osuutta isona: "Jokainen vihkiminen vastoin ohjeistusta"

Oliko Jari Aarnio huumeita Suomeen järjestellyt Pasilan mies? Hovioikeus antaa tuomionsa tänään aamupäivällä

Osa naisista jättää kohdunkaulan syöpäseulonnat väliin Keski-Suomessa – "Nuoremmilla ikäluokilla ei ehkä ole samalla tavalla huolta omasta terveydestä"

Puhemies Vanhanen: Munuaiskasvainten syy oli syöpä, hoidettu leikkaamalla

Ilmastoministeri Mikkonen pitkän aikavälin tavoitteesta: Tärkeintä saada yhteisymmärrys 2050 tavoitteesta, 2030 joutuu odottamaan

Uusi hätäkeskusjärjestelmä kutsuu helikopterin paikalle aiempaa herkemmin – potilaita lääkärikopteri kohtaa harvemmin

Viitasaarelta löytyy erikoinen ja kiehtova veistospuisto – sunnuntaina Tuulensuun puiston veistoksia esitellään ja keskustellaan yhteisöllisyydestä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.