Paljon peltiä ruttuun Jyväskylässä ja ympäristössä perjantaipäivänä

Henkilövahingoilta säästyttiin kuitenkin.

Jyväskylässä ja lähialueilla sattui liikenteessä perjantaina päivällä useampikin kolari.

Seppäläntien ja Ahjokatun risteyksen tuntumassa sattui peräänajo päivällä puoli kahden aikaan. Molemmissa autoissa oli kaksi henkilöä kyydissä. Kolari ei vaatinut henkilövahinkoja.

Petäjävedellä keskustan ahtaahkossa rautatie-alikulkutunnelissa Kirkkotiellä kohtasi kaksi henkilöautoa niin, että kyljet osuivat yhteen. Autot saivat pieniä vaurioita, ihmiset eivät. Molemmista autoista myös turvatyynyt laukesivat. Onnettomuus sattui kahden aikaan iltapäivällä.

Jyväskylässä sattui kolmen auton peräänajo Laajavuorentiellä iltapäivällä kolmen jälkeen. Ensimmäinen auto oli pysähtynyt risteykseen, ja toinenkin auto oli pysähtynyt perään kuten pitää, mutta kolmas ei enää pysähtynytkään. Kolmas auto osui toiseen, joka osui ensimmäiseen. Tästäkin onnettomuudessa selvittiin peltivaurioin.

Laukaassa luiskahti kuljettajalta henkilöauto ojaan katolleen iltapäivällä ennen neljää. Onnettomuus sattui Suolahdentiellä lähellä Äänekosken rajaa. Kuljettaja ei loukkaantunut rytäkässä, mutta hänen tehtäväkseen tulee järjestellä autonsa pois ojan pohjalta.

Lähes kaikkien kolareiden taustalta löytyy perjantaina vallinnut liukas keli.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .