Palokan Prisman suuren pelivoiton vei "tuttu kasvo"

Mies voitti sunnuntaina pelikoneesta yli 46 000 euroa. Pelisalin työntekijän mukaan tunnelma oli kaikin puolin hämmentynyt.

Palokan Prisman pelisalissa oli maanantai-iltana tavallisen oloinen tunnelma. Sunnuntain suuresta potista ilmoittavaa kylttiä ei noin kymmenestä pelaajasta moni sanonut edes huomanneensa.

– Hieno homma kaverille, jota on onnistanut. Ei se kuitenkaan minun pelaamiseeni hirveästi vaikuta, pelisalilla asioinut mies totesi.

Pelikoneesta yli 46 000 euroa sunnuntaina voittanut mies oli pelisalin työntekijän mukaan tuttu kasvo, joten rallituristille rahat tuskin menivät.

– Sunnuntai ei ole mahdottoman vilkas päivä pelisalilla. Muut pelaajat kävivät kuitenkin onnittelemassa ja kättelemässä voittajaa. Meininki oli hyvin hämmentynyt kaikin puolin.

RAY:n pelikoneiden suurpotit maksetaan suoraan tilille, joten kolikkomerta miehen ei tarvinnut kotiinsa kuljettaa. Papereiden täytön jälkeen voittaja kuulemma soitti tyttöystävälleen, jolle hän ilmoitti auton lähtevän nyt vaihtoon.

Palokan Prisman pelisaliin osui nyt toinen iso voitto alle kuukauden sisään. Sunnuntaina 3. heinäkuuta pelisalin työntekijöille myöskin tuttu nainen voitti samaisesta Alkemia-pelistä 24 326,30 euroa.

Alkemia-pelin suurin mahdollinen voitto on 100 000 euroa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .