Palokassa ulosajo Kirrin pohjoispuolella – palomestarin mukaan onnettomuus sattunut jopa tunteja sitten, kuljettaja kuoli tilanteessa

Jyväskylän Nelostiellä on sattunut sunnuntaina ulosajo noin puoli kilometriä Kirrin liittymästä pohjoiseen. Pelastuslaitos sai alun perin hälytyksen pienestä tieliikenneonnettomuudesta kello 17.09, mutta päivystävän palomestarin Pentti Partasen mukaan onnettomuudesta on kulunut jopa tunteja. Onnettomuus on mahdollisesti sattunut jo viime yönä tai eilisen aikana. Ulosajaneesta autosta löytyi vainaja.

Ulosajaneen auton havaitsi ohi ajanut polkupyöräilijä.

– Auto on ojassa katollaan ja hyvin mykkyrässä, eli se ei erotu sieltä helposti, jos ohi ajaa nopeasti, Partanen sanoo.

Pelastuslaitos odottaa paikalle hinausautoa. Pelastuslaitos ohjasi liikennettä paikalla noin kello kuuteen saakka, kunnes liikenne normalisoitui.

Partasen mukaan onnettomuustilanteessa vauhtia on kaiteeseen jääneiden jälkien perusteella ollut todennäköisesti melkoisesti. Tie paikalla on suora, ja auto on mennyt kaiteen yli noin kaksi metriä jyrkästi alaspäin viettävän penkan alapäähän. Kaide lommoontui onnettomuustilanteessa, mutta ei rikkoutunut.

Poliisi tutkii onnettomuutta. Sisä-Suomen poliisi kertoo Twitterissä, että onnettomuudesta tiedotetaan lisää maanantaina.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.