Parhaan sataman palkinto Keski-Suomeen: Helppo veneillä ja hyvää palvelua

Korpilahden satama valittiin perjantai-iltana Suomen parhaaksi sisävesisatamaksi. Valinnasta päätettiin suomalaisten veneilijöiden äänestyksessä. Ääniä annettiin kaikkiaan yli 2000 ja ne jakautuivat 108 sisävesisataman kesken.

Korpilahtea kehuttiin muun muassa siitä, että satamaan on helppo veneillä, siellä on hyvä palvelu ja myös Korpilahden keskustan palvelut ovat lähellä.

Korpilahti Marinan krouvari Janne Isotalo kuvasi tiedotteessa sataman kesää kuumaksi ja kiireiseksi.

– Avasimme ravintolan yhteyteen jäätelökioskin, ja se tuli todella tarpeeseen. Venetankkaukset saatiin korttiautomaattiin, eli tankkaaminen onnistuu myös silloin, kun ravintola on suljettuna. Tulevalle kesälle on suunnitelmissa esiintymislava terassille ja terassin uudelleenjärjestelyä ja panostuksia asiakasviihtyvyyteen, Isotalo kommentoi.

Suunnitelmat saavat lisäpotkua perjantain valinnasta, sillä siihen kuului Suomen Messusäätiön myöntämä 2500 euron palkinto, joka on korvamerkitty satamatoiminnan kehittämiseen.

Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n venesatakomitea jakoi lisäksi kunniamaininnat neljälle satamalle. Yksi kunniamaininnan saaneista on lähellä Korpilahtea: Kuhmoisten Sahanranta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .