Parikymmentä ihmistä vietti uutta vuotta putkassa Jyväskylässä

Muutamia roska-astioita syttyi palamaan juhlinnan yhteydessä Jyväskylässä.

Uusivuosi on ollut poliisille kiireinen, kerrotaan poliisilaitoksilta ympäri Suomen. Myös Keski-Suomessa tehtäviä oli runsaasti, kertoo Jari Lindholm Sisä-Suomen poliisista. Jyväskylän putkassa yöpyi parikymmentä ihmistä.

– Rikoslain perusteella kiinni otettiin neljä ihmistä, Lindholm kertoo.

Sisä-Suomen poliisilaitokselta kerrotaan, että tehtäviä oli koko poliisilaitoksen alueella yhteensä 800 ja noin 40 ihmistä on otettu kiinni.

Keski-Suomen alueella uudenvuoden juhlinta on sujunut rauhallisesti eikä ole työllistänyt merkittävästi palokuntia. Muutamia roska-astioita syttyi palamaan juhlinnan yhteydessä Jyväskylässä, mutta niistä ei aiheutunut merkittävää vahinkoa. Pelastuslaitoksen ambulanssit olivat kiireisiä uudenvuodenaattoillan ja -yön aikana koko maakunnan alueella. Sen seurauksena juhlinta työllisti myös ensivasteyksiköitä.

Oulussa uudenvuodenaaton illan ja yön aikana poliisille tuli lähes 200 tehtävää. Hämeen poliisille kertyi illan ja yön aikana Kanta-Hämeessä 164 ja Päijät-Hämeessä 168 tehtävää.

Helsingin poliisilla tehtävä oli kaikkiaan 416 kappaletta, kun edellisvuonna tehtäviä oli 348. Vaikka yö oli muuten kiireinen, Suomi 100 vuotta -tapahtuma sujui rauhallisesti.

Tehtävät ovat johtuneet lähinnä häiriökäyttäytymisestä, rattijuopoista, pahoinpitelyistä ja raketeista.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .