Pariskunnat tappelivat vastaanottokeskuksessa – Kaksi sairaalahoitoon Petäjävedellä

Petäjäveden vastaanottokeskuksen maanantai-iltaisesta tappelusta on kolme henkilöä ollut tiistaina kiinniotettuna. Heitä kuulustellaan päivän aikana ja poliisin mukaan iltapäivään mennessä pitäisi tutkinnan olla siinä pisteessä, että tiedetään jatkotoimet.

Rikosilmoitus asiasta on kirjattu ja tapausta tutkitaan pahoinpitelynä.

Poliisin kertomaan mukaan tappelussa on ollut osallisena neljä ihmistä, kaksi irakilaista pariskuntaa. Osallisista kaksi on viety maanantaina illalla sairaalahoitoon saamaan hoitoa vammoihinsa. Poliisilla ei tiistaina päivällä ollut tietoa vammojen vakavuudesta.

Myöskään tappelun motiivia ei poliisi vielä tiistaina tiennyt.

Tapaus ei ole ensimmäinen kyseisessä vastaanottokeskuksessa, joka on toiminut reilun kuukauden. Johtaja Elina Hienola kertoo, että hänen tiedossaan on ainakin kaksi tappelua, jotka eivät kuitenkaan ole olleet yhtä vakavia kuin maanantainen tapaus. Hienola kertoo myös, että terä- tai muita aseita ei tappeluissa ole käytetty.

Punaisen ristin Petäjäveden vastaanottokeskus toimii entisen käsi- ja taideteollisen oppilaitoksen asuntolassa. Keskuksessa asuu noin sata turvapaikanhakijaa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .