Pekkarinen palauttaa Suomi-Soffan vaalituen

Elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen (kesk.) palauttaa Suomi-Soffalta eduskuntavaalien alla taulumyynnillä saamansa 5 000 euron vaalituen.

Hän oli edellisen hallituksen ministerinä päättänyt 800 000 euron avustuksesta yritykselle. Investointiavustus myönnettiin samaan konserniin kuuluvan Suomi-Sohva Tehtaan hankkeelle Kajaaniin. Pekkarinen kertoi, ettei olisi ottanut vaalitukea, jos olisi muistanut, että oli kolme kuukautta aiemmin allekirjoittanut sen sisaryhtiötä koskevan tukipäätöksen.

Pekkarinen kertoi selvittäneensä tapahtunutta oikeuskanslerille, jolla ei ollut huomauttamista asiasta. Jos moitittavaa olisi ollut, Pekkarinen olisi omien sanojensa mukaan jättänyt tehtävänsä ministerinä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Tuhatpäinen yleisö todisti 1941 saksalaissotilaiden hautajaisia Jyväskylässä: 1950–60-luvulla haudat yllättäen hävisivät – onko sinulla tietoja vainajien siirroista?

Petri Honkonen ottaa ärhäkkäästi kantaa sisäilmasta sairastuneiden puolesta: "Vähättelyn ja luulosairaiksi leimaamisen on loputtava"

Lapin-matkailun odotetaan kasvavan myös tänä talvena Thomas Cookin konkurssista huolimatta

Maksamaton vieras vietti aamupäivän sinnikkäästi jyväskyläläisen kahvilan sisätiloissa – henkilökunta nappasi siipeilijän lopulta nalkkiin

Opetusministeri Andersson Ylen Ykkösaamussa: Sitova mitoitus oppilashuoltoon tarkoitus saada tällä hallituskaudella

Metsästäjä losautti Päijänteeseen pudonnutta sorsaa veneestä – ei olisi kannattanut

Ruokalähetti voi joutua yrittäjäksi vasten tahtoaan – työministeri lupaa alustatyöntekijöille aiempaa paremmat oikeudet

Hävittäjät uusitaan, mutta pitääkö myös Hawkit päivittää? – Loikka harjoituskoneista uusiin hävittäjiin on pitkä

Jyväskylän AaltoAlvarin vastasauna on ollut kuukausia poissa käytöstä, eikä avaamisajankohdasta ole tietoa – Saunaseura huolestunut tilanteesta

Jorman tilaaman otsalampun laturi räjähti: "Se oli jumalaton pamaus" – Julkinen keskustelu turvallisuudesta sai pelastustoimen aloittamaan akkupalojen tilastoinnin

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.