Pelastuslaitoksella vilkas ilta pohjoisessa Keski-Suomessa: Omakotitalon varastorakennus palaa Kivijärvellä, Honkarakenteen tehtaalla Karstulassa pieni palo

Keski-Suomen pelastuslaitoksella on ollut tiistaina vilkas ilta pohjoisessa Keski-Suomessa.

Hieman kuuden jälkeen pelastuslaitos hälytettiin Karstulaan rakennuspalon vuoksi. Hälytyksen aiheutti Hongantiellä sijaitsevassa Honkarakenteen tehtaassa syttynyt pieni palon alku, jonka pelastuslaitos kävi sammuttamassa. Palo ei aiheuttanut isoja vahinkoja.

Alle puoli tuntia myöhemmin – hieman puoli seitsemän jälkeen – kutsu kävi Kivijärvelle, jossa Keskustiellä sijaitsevan omakotitalon iso varasto oli tulessa.

Puolen kahdeksan jälkeen pelastuslaitokselta kerrottiin, että toimet kohteessa jatkuvat edelleen. Palo on pelastuslaitoksella hallinnassa, mutta vaikuttaa siltä, että varastorakennus tulee palamaan pahasti.

Hieman ennen seitsemää pelastuslaitos sai hälytyksen Saarijärvelle, jossa ajossa ollut auto oli alkanut savuttaa ja syttynyt tuleen kuljettajan pysäytettyä menopelin. Palokunnan saapuessa auton moottoritila oli kokonaan tulessa. Pelastuslaitos sammutti palon.

Palo syttyi hiekkatiellä, jossa leviämisvaaraa ei juuri ollut. Auton kuljettaja pääsi ulos autosta, joten henkilövahinkojakaan ei sattunut.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.