Pelastuslaitoksen sukeltajat tarkastivat Jyväskylän turmarannan – pohjasta löytyi teräviä kiviä

Keski-Suomen pelastuslaitoksen sukeltajat kävivät tarkastamassa Ollilan uimarannan Jyväskylän Palokassa lauantaina aamupäivällä.

Päivystävän palomestarin mukaan paikalta ei löytynyt mitään sinne kuulumatonta. Laiturin päässä järven pohjassa havaittiin olevan teräviä kiviä, joista pelastuslaitos ilmoittaa rannan ylläpidosta vastaavalle Jyväskylän kaupungille.

– Laiturin päässä on vettä 1,3–1,4 metriä. Jos tällaisia vammoja on paikalla syntynyt, voisi epäillä, että siinä on menty pohjaan, Sami Sauvala palomestari totesi.

Sauvalan mukaan havaitut kivet eivät ole käsin pois siirrettävissä olevia irtokiviä, vaan osa järven kivipohjaa. Paikalle jätettiin asiasta varoittava kyltti Jyväskylän kaupungin jo aiemmin aiheesta laituriin kiinnittämän kehotuksen rinnalle.

Pelastuslaitoksella ei ollut kohteessa pelastustehtävää perjantaina, vaan ilmeisesti kyse oli ensihoidon tehtävästä. Pelastuslaitokselle tapahtuneesta turmasta ilmoitti sivullinen henkilö, jonka ilmoituksen perusteella tarkastussukellus rannalle tehtiin.

Nelikymppinen mies loukkaantui sukellettuaan laiturilta veteen perjantai-iltana. Hän oli lauantaina sairaalahoidossa, mutta hengenvaaraa ei ollut.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .