Perttu Häkkinen menehtyi polkupyöräturmassa – kuolinsyy tuli julkisuuteen Journalisti-lehdessä julkaistussa muistokirjoituksessa

Toimittaja, muusikko ja tietokirjailija Perttu Häkkinen kuoli 12. elokuuta kaaduttuaan polkupyörällä, selviää Journalisti-lehdessä julkaistusta muistokirjoituksesta. Häkkisen kuolinsyytä ei ole aiemmin kerrottu julkisuudessa.

Häkkinen löydettiin menehtyneenä Helsingin Hakaniemenrannasta varhain sunnuntaiaamuna 12. elokuuta. Hakaniemenranta on katu Helsingin kantakaupungissa.

Perttu Häkkinen -radio-ohjelman pitkäaikainen tuottaja ja Häkkisen ystävä Heidi Laaksonen kirjoittaa muistokirjoituksessa, että Häkkinen oli sivistynyt kansanmies, yhdistelmä korkeaa ja matalaa, syvällisyyttä ja tavallisuutta.

– Perttu Häkkisen traaginen kuolema on koskettanut laajasti. Poikkeusyksilöllä olisi ollut valtavasti vielä tehtävää, ei vähiten aviopuolisona ja kahden alle kouluikäisen lapsen isänä, Laaksonen kirjoittaa.

Häkkinen työskenteli toimittajana muun muassa Helsingin Sanomien Nyt-liitteessä, YleX:ssä, Radio Helsingissä ja Yle Puheessa. Hän oli myös Sunnuntaisuomalaisen kolumnisti.

Perttu Häkkinen oli kuollessaan 39-vuotias.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .