Perussuomalaisilta vihreää valoa välikysymykselle

Oppositio hätistelee hallitusta nyt asunto-asioilla. Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner sanoo suhtautuvansa myönteisesti yhteiseen välikysymykseen keskustan kanssa. Hänen mukaansa huoli kohtuuhintaisista asunnoista on yhteinen.

- Näyttää siltä, että näytämme vihreää valoa tälle välikysymykselle. Tilanne on vakava, kun puhumme asuntopolitiikan ongelmista erityisesti pääkaupunkiseudulla. Pienipalkkaiset eivät enää pysty tulemaan pääkaupunkiseudulle töihin, koska kohtuuhintaisia asuntoja ei löydy, Ruohonen-Lerner sanoo.

Yhteistä välikysymystä asumisesta on ehdottanut keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kimmo Tiilikainen. Tiilikaisen mukaan hallitukselta odotettiin konkreettisia päätöksiä jo äskeisestä puoliväliriihestä, mutta niitä ei tullut.

Ruohonen-Lernerin mukaan välikysymyksestä on keskusteltu alustavasti Tiilikaisen ja Juha Sipilän (kesk.) kanssa perjantaina ja perussuomalaisten eduskuntaryhmän työvaliokunnassa viikonloppuna. Lopullisen päätöksen tekee ryhmäkokous.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.