Pettynyt Touko Aalto lähti jo kotiin vihreiden vaalivalvojaisista: "Musta se äänimäärä on tosi huono" – Aalto tippui eduskunnasta

Vihreiden kansanedustaja Touko Aalto tippuu eduskunnasta.

Vihreiltä nousee eduskuntaan uusi nimi, 27-vuotias jyväskyläläinen yhteiskuntapolitiikan opiskelija Bella Forsgren. Forsgren pohti Keskisuomalaiselle omaa menestystään näin:

– Totta kai ollaan täysillä tehty kampanjaa ja on ollut paljon ihmisiä, jotka ovat auttaneet. Haluan muistuttaa, että ehdokas ei yksin tee kampanjaa,
Forsgren kommentoi.

Aiemmin sunnuntai-iltana Touko Aalto näytti pettymyksensä avoimesti Keski-Suomen Vihreiden vaalivalvojaisissa Jyväskylässä ravintola Popparissa. Pettynyt Aalto poistui valvojaisista varsin pian. Ennen lähtöään hän kuitenkin kommentoi omaa äänimääränsä:

– Musta se äänimäärä on tosi huono. Toisaalta noin moni ihminen on antanut luottamuksensa. Siitä pitää kiittää ja kumartaa, kommentoi Aalto.

Aalto toimi vihreiden puheenjohtajana kesäkuusta 2017 viime syksyyn. Hän jäi sairauslomalle syyskuussa työuupumuksen vuoksi ja päätti myöhemmin luopua puolueen puheenjohtajuudesta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .