Pieksämäen ruumista ei ole vielä tunnistettu

Pieksämäkeläisestä kerrostalosta Yläristiltä surmattuna perjantaina löydetyn miehen henkilöllisyys ole vielä varmistunut. Poliisi epäilee, että uhri on maaliskuussa kadonnut, 44-vuotias pieksämäkeläismies.

Mies nähtiin Yläristillä viimeksi 14. maaliskuuta ja ruumis on ollut mahdollisesti kerrostalossa siitä lähtien eli useita viikkoja.

Uhrin oikeuslääketieteellinen ruumiin tehdään aikaisintaan maanantaina Mikkelissä. Poliisi tutkii tapausta henkirikoksena.

- Ruumis oli niin huonossa kunnossa, ettei sitä tunnista. Jälki oli aika julmaa. Uhrin henkilöllisyyden varmistamiseksi täytyy ottaa ehkä ainakin DNA-testit. Poliisi ei voi vielä kommentoida tämän enempää, sillä tekotapakaan ei ole toistaiseksi selvillä, kertoo rikoskomisario Reijo Takkinen.

Kaikki kuusi perjantaina kiinniotettua ovat edelleen poliisin huostassa. Poliisi on kuullut kiinniotettujen lisäksi yli kymmentä muuta ihmistä.

Poliisin mukaan kiinniotetut ovat vaiteliaita tapahtumista ja se hidastaa tutkintaa. Poliisi selvittää myös päihteiden osuutta tapahtumiin.

Poliisin on tehtävä maanantaihin klo 12 mennessä päätös, ketä kiinniotetuista esitetään vangittavaksi. Poliisi kaipaa edelleen henkirikokseen liittyviä vihjeitä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.