Keitä ovat Pinja ja Saimi? Pulloposti ilahdutti mökkiläistä – löytäjä haluaa kiittää

Kuhmoisten Ruoniemessä Päijänteen rannalla mökkeilevä Eeva Fihlman sai yllättävän viestin vuoden takaa, kun rantavedestä löytyi pullopostia. Asiasta uutisoi ensin Jämsän Seutu.

Pienen puolen litran muovipullon sisältä löytyivät piirrokset violettipukuisesta tytöstä ja sinisestä kissasta sekä seuraava tervehdys:

Moi! Täällä kirjoittaa 8- ja 9-vuotiaat tytöt. Me kummatkin tykätään tosi paljon kissoista ja me harrastetaan partiota. Me ollaan nyt mökillä. Yst. Terv. Pinja ja Saimi.

Fihlman poimi pullon vedestä muutama päivä juhannuksen jälkeen. Viesti oli kuitenkin jo edelliskesältä, sillä se on päivätty vuoden 2016 kesäkuun 25. päivälle.

Postin saaja otti yhteyttä paikallislehteen kiittääkseen pullon lähettäneitä tyttöjä. Sukunimiä tai paikkatietoa kirjeessä ei mukana ollut.

– Olisi mielenkiintoista, jos tytöt olisivat jostain kauempaa! Jos olisivat olleet liikkeellä vaikka veneellä, Fihlman pohtii.

Fihlman olettaa viestin kulkeutuneen rannalle tänä keväänä. Varmaa pullopostin huuhtoutumisajankohdasta ei voi kuitenkaan olla.

– Onhan se voinut rantautua jo viime syksynä, ei sitä voi tietää varmasti, mökkiläinen totesi Jämsän Seudulle.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .