Pinkit Jopot suhaavat Jyväskylän kaduilla – Jokaisesta pyöräilytunnista syyslomaelämyksiä vähävaraisille perheille

Solteqin Hyvää pyörällä -tempaus yhdistää hyväntekeväisyyden ja työhyvinvoinnin.

Jyväskylän Kauppakadulta voi tänään keskiviikkona bongata pinkkejä Jopoja, kun Solteqin työntekijät pyöräilevät ja keräävät lahjoituksia vähävaraisille lapsiperheille.

Jokaisesta yhdellä pyörällä pyöräillystä tunnista yritys lahjoittaa 15 Super Park -aktiviteettipuiston lahjakorttia vähävaraisia perheitä auttavalle Hope-yhdistykselle.

– Syysloman kynnksellä jokaisella lapsella on kova toive päästä tekemään arjesta poikkeavia kivoja juttuja. Koska toimimme yhteistyökumppaneiden kanssa samoilla paikkakunnilla, saadaan lahjoitus ohjattua lähelle, Solteqin Kirsi Jalasaho kertoo.

Solteqin viestinnästä vastaavan Sonja Rahkosen mukaan Hyvää pyörällä -tempaus myös yhdistää hyväntekeväisyyden ja työhyvinvoinnin.

– Saimme uudet toimistojopot ja mietimme, että miten voisimme niitä hyödyntää. Tällä tempauksella voimme kehittää hyväntekeväisyystyötämme, Rahkonen kertoo.

Jyväskylän lisäksi Solteqin työntekijät pyöräilevät Helsingissä ja Tampereella. Kaikkiaan yrityksen tavoitteena on saada kasaan 300 lahjakorttia.

Yrityksen yhteistyökumppaneita tempauksessa ovat Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry sekä Super Park Oy.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 1 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .