Playboyäiti Susanna Tanni: "Seksi ei ole kaupan"

Susanna Tanni, lempääläinen viiden lapsen äiti, nousi kuuluisuuteen poseeraamalla Portugalin Playboyssa. Tämän tietävät kaikki. Harvempi tietää, että nainen on vakavasti otettava yrittäjä.

Kaikenlaisia "yrittäjiä" on myös miehissä. Nimittäin sellaisia, jotka yrittävät saada tätä kotiäitiä ja vaimoa sänkyynsä.

– Seksiä kysytään, mutta nykyään vähemmän kuin aluksi. Alussa siitä tarjottiin jopa kymmeniä tuhansia euroja. Seksi ei kuitenkaan ole kaupan. Minä olen tosi onnellisesti naimisissa ja uskottomuus on mielestäni pahinta, mitä toiselle voit tehdä. En koskaan tekisi niin rakastamalleni ihmiselle.

– Miehet kyllä tykkäävät minusta. Saan heiltä paljon palautetta rohkeudestani ja blogitekstien hyvyydestä.

Myös naiset fanittavat Tannia.

– Saan pelkästään positiivista palautetta naisilta sekä paljon kyselyitä siitä, miten hoidan itseäni ja vartaloani. Mahdolliset huorittelut taikka muut haukkumiset eivät ole tulleet ainakaan minulle asti.

"Suurin rikkaus olla oma itsensä"

Tanni uskoo avoimuudellaan tehneensä hyvää suomalaiselle seksi- ja erotiikka-ajattelulle.

– Saan kymmeniä viestejä päivittäin, kuinka olen saanut ihmiset ajattelemaan eri tavalla ja rohkaistumaan olemaan avoimemmin oma itsensä. Itse olen ollut aina eroottinen, mutta en ole ollut oman seksuaalisuuteni, itseni ja pääni kanssa samalla tavalla sinut. On maailman suurin rikkaus saada olla oma itsensä, Tanni sanoo.

Tannin rohkeat kuvat ovat nostaneet naisen suomalaiseksi seksisymboliksi.

– Ymmärsin pikku hiljaa, että omaan kauniin ja seksikkään vartalon. Eivätkä raskaudet ole siihen juurikaan jättäneet jälkiä terveellisen elämäntapani ja hengitystekniikkani ansiosta. Tajusin myös, että nautin esiintyä kauniissa ja seksuaalista energiaa tihkuvissa kuvissa. Rakastan myös kuvauksia. Mieheni tietää ja ymmärtää, että tämä on minun työtäni.

Seuraavaksi valokuvaprojekti

Mutta muutakin Susanna Tannilla on työn alla.

– Aloitamme ystäväni Nanna Vallin kanssa projektia, jonka ajatuksena on auttaa varsinkin nuoria naisia hyväksymään itsensä ja seksuaalisuutensa sellaisena kuin se on voimaannuttamalla heitä kokonaisiksi naisiksi. Tarkoituksena on osoittaa valokuvauksen kautta naisille heidän kauneutensa.

– Tammikuussa aloitan haun suomalaisille naisille ensi vuoden kalenteria varten. Kalenteriin tulee yhteiskuvia minusta ja Nannasta sekä myös muista upeista suomalaisista naisista.

Susanna Tanni on Tampereella hyvin tunnettua yrittäjäperhettä. Hänen veljensä oli edesmennyt liikemies Petteri Jussila.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.