Poikien mönkijärallista tuli kunnon vyyhti – poliisi tutkii

Poliisi tutkii kolmen pojan hurjaa ja piittaamatonta mönkijärallia lauantaina iltapäivällä Jyväskylän Keljonkankaalla.

Poliisi oli saanut hätäkeskuksesta tiedon nuoresta pojasta, joka kurvaili rekisteröimättömällä ja valottomalla mönkijällä pitkin teitä Keljonkankaalla. Kun partio lähti tarkastamaan asiaa, mönkijä tulikin vastaan Kaijanlammentiellä.

Kun mönkijän kuljettaja havaitsi poliisin, hän käänsi kulkupelin toiseen suuntaan piittaamatta poliisin pysähtymismerkistä. Kuljettaja lähti ajamaan karkuun käyttäen välillä kevyen liikenteen väyliä, joilla kulkeneet ihmiset joutuivat väistämään.

Partio tavoitti lopulta mönkijän ja sen kyydissä olleet kolme poikaa, kun mönkijä jäi kiinni lumipenkkaan. Kahdella pojista ei ollut suojakypärää.

Takaa-ajon aikana mönkijää oli ajanut 16-vuotias jyväskyläläinen poika. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, ajoneuvorikkomuksesta ja liikennerikkomuksesta.

Alunperin mönkijää oli ajanut 15-vuotias jyväskyläläispoika, joka oli luistatellut mönkijällä yleisellä tiellä. Poliisin mukaan hän oli ajanut "tien täydeltä ja välillä penkkoja pitkin". Häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, liikennerikkomuksesta ja ajoneuvorikkomuksesta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .