Poliisi: Murhasta epäilty ja uhri tuttuja netin kautta

Parikymppisen opiskelijanaisen murhasta epäilty mies oli uhrille tuttu nettikeskustelun kautta.

Nainen oli menossa katoamisiltanaan poliisin mukaan tapaamaan Karkkilaan miestä, joka nyt on vangittu epäiltynä henkirikoksesta.

Vuonna 1981 syntynyt karkkilalaismies vangittiin perjantaina Lohjan käräjäoikeudessa epäiltynä murhasta ja törkeästä ryöstöstä. Vangitsemisen perusteena olivat todennäköiset syyt.

Nainen katosi Vihdin Nummelasta 19. syyskuuta. Surmaamisen epäillään tapahtuneen katoamispäivän iltana tai seuraavan vuorokauden puolella.

Opiskelijanaisen ruumis löytyi tämän viikon tiistaina maastosta Karkkilasta. Nainen ehti siis olla ennen löytymistään varsin pitkään kuolleena.

Hän nousi bussiin Vihdin Nummelassa 19.syyskuuta kymmenen jälkeen illalla ja jäi pois linja-autoasemalla Karkkilassa samana iltana ennen yhtätoista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Media: PS-nuoret hylkäsivät puoluejohdon vaatiman sääntömuutoksen

Jyväskylän kaupunki salaa valtaosan Alvan myyntiä selvittäneestä konsulttisopimuksesta – "Kaupunki tuntuu toimineen tosi kevyillä perusteilla", arvioi tutkija

Mänttä-Vilppulan kohutun lentokenttähankkeen sopimus herättää paljon kysymyksiä: "Ei tunnu olevan oikein päätä eikä häntää"

Kohu Mänttä-Vilppulan rakennushankkeesta ei näytä hätkäyttävän Tahkolla ja Luumäellä – "Ei ole ilmennyt mitään sellaista, mistä pitäisi olla huolestunut"

Kommentti: Repimisestä rakentamiseen

Kyyjärveläisen Ilpo Sääksjärven elämä on muuttumassa irtisanomisen seurauksena – "Olen miettinyt, millä tavalla työnantaja valitsee irtisanottavat"

Henkilöauto päätyi yöllä ojaan Saarijärvellä – kuljettajaa ei löydetty

Yön uutiskooste: Oslossa ylipistosairaalan työntekijällä on todettu koronavirustartunta, Wall Streetilla heikoin viikko sitten vuoden 2008 finanssikriisin

Opettajankoulutukseen hakeville on tänä vuonna ensimmäistä kertaa yhteinen soveltuvuuskoe – “Sukupuoli ei ole arviointikriteeri”

Ajatustyössä täytyy osata sanoa ei – keskitytkö oikeisiin asioihin?

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.