Poliisi: Näin ralli ruuhkauttaa maakunnan teitä torstaista lähtien

Torstaina alkava Jyväskylän MM-ralli ruuhkauttaa pääteitä, erikoiskokeille johtavia teitä ja Jyväskylän keskustaa.

Poliisin mukaan torstaiaamuna kello 8 käynnistyvä Vesalan testierikoiskoe ruuhkauttaa 18-tietä Jyväskylästä Petäjäveden suuntaan. Harjun yleisöerikoiskoe Jyväskylän keskustassa ruuhkauttaa keskustaa laajasti torstai-iltapäivästä lähtien.

Perjantaina ruuhkia on odotettavissa ainakin Ysitiellä Jyväskylästä etelään ja Luhangan suuntaan, 18-tiellä Keuruulta Petäjävedelle, 627-tiellä Multialta Hirvaskankaalle sekä Nelostiellä Jyväskylästä pohjoiseen ainakin Äänekoskelle saakka. Harjun erikoiskoe puolestaan ruuhkauttaa jälleen perjantai-iltana Jyväskylän keskustaa.

Lauantaina ruuhkautuu puolestaan Ysitie Jyväskylästä etelään Jämsään asti sekä 24-tie Jämsästä Kuhmoisiin. Myös Kuhmoisista Sappeen ja Längelmäen suuntaan johtavat tiet ruuhkautuvat.

Sunnuntaina ajetaan Laukaan ja Ruuhimäen erikoiskokeet, jotka ruuhkauttavat Ysitien itään Lievestuoreen suuntaan, samoin kuin 13-tien Lievestuoreelta etelään päin. Lievestuoreen ja Laukaan väliset tiet ovat niin ikään rallireitillä. Sunnuntai-iltapäivällä rallien paluuliikenne ruuhkauttaa pääteitä Jyväskylästä poispäin.

Poliisi on varautunut ruuhkiin lisäämällä valvontaa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .