Poliisi: Yksi tunnusti Oulun puukotuksen – epäillään murhasta

Poliisi on edistynyt Oulun Heinäpäässä tapahtuneen henkirikoksen tutkinnassa. Parikymppinen oululaismies on poliisin mukaan tunnustanut puukottaneensa uhria ja häntä epäillään murhasta.

Kuun vaihteessa neljän hengen seurue oli ottanut yöllä kaupungilta kyytiinsä heille tuntemattoman miehen. Mies pyysi heitä kotiinsa jatkoille. Miehen nukahdettua seurue anasti poliisin mukaan asunnosta tavaraa.

Murhasta epäilty jäi poliisin mukaan tämän jälkeen yksin asunnolle ja puukotti puolustuskyvytöntä uhria kymmeniä kertoja.

Käräjäoikeus vangitsi viime viikolla koko nelikon henkirikoksesta epäiltyinä. Poliisin mukaan asunnosta ennen väkivaltaa poistuneita epäillään Heinäpään tapahtumien osalta enää varkaudesta.

Sama nelikko otti poliisin mukaan samana yönä kyytiinsä toisenkin miehen, jolta anastettiin omaisuutta. Tätä tapahtumaa tutkitaan ryöstönä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Valtiovarainministeriön tuore budjettiehdotus julkaistaan

Hallitus jatkaa kaksipäiväisiä koronaneuvotteluja Säätytalolla

Katiska-oikeudenkäynnissä käsitellään tänään Niko Ranta-ahon syytettä ex-puoliso Sofia Belorfin pahoinpitelystä

Heinolassa järvellä potkurivian vuoksi ajelehtinut alus ja sen matkustajat on saatu maihin

Hevonen vajosi mutaojaan, aasi ilmoitti huudoillaan kaverinsa hädästä

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

Korona tukahduttaa opiskelijabileet Jyväskylässä: tursajaiset siirtyvät, osa yökerhoista pysyy kiinni, eikä Kauppakadun Approkaan ole varma

Jyväskylä hakee 750 000 euron säästöjä muun muassa kirjastoista ja lasten liikunnasta – palveluja supistetaan, maksuja korotetaan ja henkilöstöä vähennetään

Murhan yrityksen kohteeksi joutunut Pekka Kataja palaa julkisuuteen ensi lauantaina – "Perunakuopasta pois"

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.