Poliisi etsii kahta Tampereelta kadonnutta 15-vuotiasta

Poliisi etsii kahta kuvassa olevaa 15-vuotiasta tyttöä, jotka nähtiin viimeksi tiistaina Tampereella. Tyttöihin ei tiistain jälkeen ole saatu yhteyttä ja poliisi on tehnyt heidän löytämisekseen useita etsintöjä.

Poliisin mukaan tytöt saattavat olla kaukana Tampereesta. Jos tytöistä tehdään havaintoja, niistä pyydetään ilmoittamaan välittömästi numeroon 112.

Toinen kadonneista, Annika Kupsus, on 166-senttinen ja normaalivartaloinen. Hänellä on olkapäiden yli ulottuvat, mustaksi värjätyt hiukset ja vaalea juurikasvu. Katoamishetkellä hänellä oli päällään musta toppatakki, jossa kauluksessa harmaata, sekä tummat kireät farkut. Lisäksi hänellä oli pitkävartiset hankasaappaat ja iso musta käsilaukku.

Toinen kadonnut on Karoliina Pispa, joka on 170-senttinen ja normaalivartaloinen. Hänellä on pitkät, vaaleanruskeat hiukset. Yllään hänellä oli tummansiniset farkut ja tummansininen, puoleen reiteen ulottuva toppatakki, jonka hupussa on karvareunus. Hänellä oli myös valkoiset tennarit ja musta Puma-merkkinen olkalaukku.

Kupsus nähtiin viimeksi tiistaina kello 15 Tampereella Lamminpään koulun ja hautausmaan läheisyydessä. Pispasta viimeinen havainto tehtiin Lamminpään yläasteella noin kello 12.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.