Poliisi etsii kahta Tampereelta kadonnutta 15-vuotiasta

Poliisi etsii kahta kuvassa olevaa 15-vuotiasta tyttöä, jotka nähtiin viimeksi tiistaina Tampereella. Tyttöihin ei tiistain jälkeen ole saatu yhteyttä ja poliisi on tehnyt heidän löytämisekseen useita etsintöjä.

Poliisin mukaan tytöt saattavat olla kaukana Tampereesta. Jos tytöistä tehdään havaintoja, niistä pyydetään ilmoittamaan välittömästi numeroon 112.

Toinen kadonneista, Annika Kupsus, on 166-senttinen ja normaalivartaloinen. Hänellä on olkapäiden yli ulottuvat, mustaksi värjätyt hiukset ja vaalea juurikasvu. Katoamishetkellä hänellä oli päällään musta toppatakki, jossa kauluksessa harmaata, sekä tummat kireät farkut. Lisäksi hänellä oli pitkävartiset hankasaappaat ja iso musta käsilaukku.

Toinen kadonnut on Karoliina Pispa, joka on 170-senttinen ja normaalivartaloinen. Hänellä on pitkät, vaaleanruskeat hiukset. Yllään hänellä oli tummansiniset farkut ja tummansininen, puoleen reiteen ulottuva toppatakki, jonka hupussa on karvareunus. Hänellä oli myös valkoiset tennarit ja musta Puma-merkkinen olkalaukku.

Kupsus nähtiin viimeksi tiistaina kello 15 Tampereella Lamminpään koulun ja hautausmaan läheisyydessä. Pispasta viimeinen havainto tehtiin Lamminpään yläasteella noin kello 12.

Uusimmat

Kotimaa

Kirkkopuiston pysäköintilaitoksen rakennusluvat vetämään ensi viikolla – katso näyttävistä havainnekuvista, miten kiistelty parkkiluola muuttaa keskustaa

Sipilä: Keskusta maalattiin arvonurkkaan luottamusäänestyskeskustelun yhteydessä

Pääministeri Juha Sipilä Jyväskylässä: Keskusta maalattiin arvonurkkaan luottamusäänestyskeskustelun yhteydessä

Jäikö pakastin tyhjäksi kesän herkuista? – Paviljongilla järjestettäviltä Wemmin markkinoilta saa lähiruokaa ja käsitöitä

PAMin Ann Selin Ylellä: Kompromissi yrityksen koosta ei kelpaa irtisanomissuoja-asiassa

Merellä myrskyää, maalla kovimmat tuulet puhaltavat iltapäivällä

Jyväskylän Kauppakadulla väkivaltainen kahden miehen välienselvittely lauantaiyönä – nuorempi löi nyrkillä suoraan kasvoihin ja potkaisi maassa makaavaa päähän

Pelko saa kiinteistövälittäjät hiljenemään: asuntokäynneillä lähentelyä, koskettelua ja uhkailuja – Arveluttavimpiin kohteisiin mennään pareittain

KRP tutkii törkeästä rahanpesusta epäillyn yrityksen tiloja Turun saaristossa – apuna Merivartioston aluskalustoa ja "myös pientä lentotoimintaa"

Eurojackpotista 123 000 euron voitto Lempäälään – ensi viikolla potissa 38 miljoonaa euroa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.